Hercai 25. yeni bölüm fragmanı: Miran gerçekler karşısında sarsılıyor! Hercai yeni bölümde neler olacak?

Hercai 25. yeni bölümde Miran öğrendiği gerçekler karşısında sarsılıyor. Atv'nin reyting rekortmeni dizisi Hercai 25. yeni bölümde Şadoğlu konağında bir kere daha karşı karşıya gelen iki ailenin restleşmesi Azize’nin zor bir seçim yapmasına neden olur. Diğer yandan Miran’a yan yanayken daha güçlü olduklarını göstermek isteyen Reyyan, acısını hafifletmek için annesinin geçmişine sığınan Miran’ı bulduğunda hiç beklenmeyen bir gerçeğin ortaya çıkması tüm yaşananların seyrini değiştirir. İşte Hercai 25. yeni bölümde yaşanacaklar...

Giriş Tarihi 12 Aralık 2019, 11:49 Güncelleme 12 Aralık 2019, 11:59
Hercai 25. yeni bölüm fragmanı: Miran gerçekler karşısında sarsılıyor! Hercai yeni bölümde neler olacak?

İÇİNDEKİLER

Atv'nin reyting rekortmeni dizisi Hercai 25. yeni bölümde ortalık karışıyor. : Akın Akınözü (Miran Aslanbey), Ebru Şahin (Reyyan Şadoğlu), Ayda Aksel (Azize Aslanbey), Serhat Tutumluer (Hazar Şadoğlu), Macit Sonkan (Nasuh Şadoğlu), Gülçin Santırcıoğlu (Sultan Aslanbey), Oya Unustası (Gönül Aslanbey), İlay Erkök (Yaren Şadoğlu), Tansu Taşanlar (Azad Şadoğlu), Duygu Yetiş (Elif Aslanbey) gibi güçlü oyuncu kadrosuna sahip olan Atv dizisi Hercai 25. yeni bölümde neler yaşanacağı merak konusu oldu. Reyyan'ın gerçekleri gösterme çabası karşısında Miran öğrendikleriyle sarsılıyor. İşte Hercai yeni bölümde yaşanacaklar...

HERCAİ 25. YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Miran için bardağı taşıran son damla, Reyyan'ın bu zamana kadar sözüne güvenmemesi ve Elif'in gerçekleri söylemesine rağmen oyun kurduğunu düşünmesi olur. Hazar'ın gerçeği itiraf etmesi Reyyan ve Miran arasındaki tüm dengeleri değiştirir. Bir yandan Miran'a kendisini affettirmeye çalışan Reyyan diğer taraftan ailesinin söylemiş olduğu yalanın hayal kırıklığıyla baş etmeye çalışır.

Elif'in Şadoğlu konağına gittiğini öğrenen Azize kontrolünü kaybeder. Şadoğlu konağında bir kere daha karşı karşıya gelen iki ailenin restleşmesi Azize'nin zor bir seçim yapmasına neden olur. Bu sırada Miran'ın Reyyan'ı affetmeyeceğini düşünen Gönül'ün gerçek yüzü yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlar.

Diğer yandan Miran'a yan yanayken daha güçlü olduklarını göstermek isteyen Reyyan, acısını hafifletmek için annesinin geçmişine sığınan Miran'ı bulduğunda hiç beklenmeyen bir gerçeğin ortaya çıkması tüm yaşananların seyrini değiştirir.