12 Aralık Perşembe reyting sonuçları açıklandı mı? Bir Zamanlar Çukurova, Taşıyıcı reyting sıralaması

Dizi, film, program ve haber bültenlerini takip eden izleyiciler gün sonunda reyting sonuçlarını merak etmeye başladı. Reyting sonuçlarını öğrenmek isteyenler özellikle şu saatlerde reyting sonuçları hakkında araştırma yapıyor. 12 Aralık günü hangi dizi ya da programın birinci olduğu merak ediliyor. İşte Bir Zamanlar Çukurova, Taşıyıcı reyting sıralamasına dair merak edilenler...

Giriş Tarihi 12 Aralık 2019, 23:40 Güncelleme 13 Aralık 2019, 16:03
12 Aralık Perşembe reyting sonuçları açıklandı mı? Bir Zamanlar Çukurova, Taşıyıcı reyting sıralaması

İÇİNDEKİLER

12 Aralık Perşembe gününün reyting sonuçları, günün en çok araştırılanları arasında yer alıyor. ATV'de Bir Zamanlar Çukurova bu akşam saat 20.00'de 48. bölümüyle izleyici karşısına çıkarken, Star TV ekranlarında beyaz perdede dikkat çeken Taşıyıcı: Son Hız filmi izleyicisiyle buluştu. Dizi, film ve programların sona ermesinin ardından 12 Aralık Perşembe reyting sonuçları araştırılmaya başlandı.

12 ARALIK PERŞEMBE TOTAL REYTİNG SONUÇLARI

1 MUCIZE DOKTOR FOX

2 BIR ZAMANLAR CUKUROVA ATV

3 MUCIZE DOKTOR (ÖZET) FOX

4 BIR ZAMANLAR CUKUROVA (ÖZET) ATV

5 FATIH PORTAKAL ILE FOX ANA HABER FOX

6 ESRA EROL'DA ATV

7 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV

8 KIS SEHIRLERI ATV

9 ATV ANA HABER ATV

10 SHOW ANA HABER SHOW

REYTİNG NEDİR?

Reyting temel olarak hangi programın ve televizyon kanalının ne kadar izlendiğini ortaya çıkaran sistemin adıdır. Bu ölçümler belirli sayıdaki deneklerin televizyonlarına takılan cihazlar aracılığı ile gerçekleştirilir. Bu cihazların nerede ve kimde olduğu bilinmez. Son bilgilere göre yaklaşık 2200 evde reyting ölçüm cihazı olduğu biliniyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hastane koridorunda, 40 yıl gecikmiş teklifini yapan Fekeli, herkesi şoka sokmuştur! Başta Hünkar olmak üzere herkesin adeta dili tutulur. En büyük şoku ezeli düşmanlar Yılmaz ve Demir yaşar. Demir, Fekeli'nin üzerine yürür! Yılmaz ise hala, babasının bunu intikam için yaptığını düşünmektedir.

Sabahattin'in müdahalesi ile hastane koridorundaki alevli tartışma sona erer ve herkes evine gönderilir! Ama haber de tüm Adana'ya yayılır.