EDHO 152. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Masa ihanetinin bedelini Tufan'a ödetecek mi?

Salı akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da bu akşam heyecan iyice doruktaydı. Yeni bölümde Hızır'ın Tufan'dan şüphenmesi ve Tefo'nun uyanıp gerçekleri açıklaması geceye damgasını vurdu. Heyecan dolu bölümün sona ermesiyle birlikte EDHO 152. bölüm fragmanı beklenmeye başlandı. İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın son bölümünde yaşananlar...

Giriş Tarihi 10 Aralık 2019, 22:48 Güncelleme 10 Aralık 2019, 22:48
EDHO 152. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Masa ihanetinin bedelini Tufan’a ödetecek mi?

İÇİNDEKİLER

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam saat 20.00'de 151. bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Yeni bölümde Tufan'ın son hamlesi herkesin kafasında soru işareti olarak dururken yakın dostu Hızır'ın yüreğine serpilen şüphe tohumları yeşertti. Alparslan ve Hızır Ali'nin de gözünden kaçmayan detaylar Hızır'ı kanıt aramaya itse de buna gerek kalmadı. Peki, EDHO 152. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Tufan'ın son hamlesi herkesin kafasında soru işareti olarak dururken yakın dostu Hızır'ın yüreğine serpilen şüphe tohumları yeşermeye başlamıştır bile. Alparslan ve Hızır Ali'nin de gözünden kaçmayan detaylar Hızır'ı kanıt aramaya itse de buna gerek kalmayacaktır.

TEFO GERÇEKLERİ ANLATIYOR

Hastanede yatan Tefo'nun uyandıktan sonra anlattıkları, hainin kim olduğuyla ilgili herhangi bir şüpheye mahal bırakmayacaktır. Tufan'ın ihanetine inanmakta güçlük çeken masa üyeleri de çok geçmeden yeni düşmanlarıyla ilgili verilecek kararı onaylayacaktır.

TUFAN'IN PLANI NE?

Akıbetinin ne olacağını çok iyi bilen Tufan'ın, oğlu Kemal'i de yanına alarak kaçmaktan başka çaresi kalmaz. Bir kez daha dostum dediği kişi tarafından sırtından vurulan Hızır, verilen kararı uygulamak için Tufan'dan hızlı davranacaktır.

ALTAN PLAN YAPIYOR

Altan taraf değiştirerek Çakırbeylilerle işbirliği yapacağını düşündüğü Sınırsızları daha fazla kontrol edemeyeceğini anlayarak yeni bir plan yapar. Altan'dan daha büyük bir güç olan Cengiz, masayı büyük zarara uğratacak bu planın uygulayıcısı olacaktır.