10 Aralık reyting sonuçları açıklandı mı? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Çocuk reyting sıralaması nedir?

Gün boyunca ekranları başında dizi, film, program ve haber bültenlerini takip eden izleyiciler gün sonunda reyting sonuçlarını öğrenmek istiyor. Özellikle şu saatlerde reyting sonuçları hakkında araştırmalarda artış yaşandığı görülüyor. 10 Aralık günü hangi dizi ya da programın birinci olduğu merak ediliyor. Peki, 10 Aralık reyting sonuçları açıklandı mı? İşte merak edilen detaylar...

Giriş Tarihi 10 Aralık 2019, 23:43 Güncelleme 11 Aralık 2019, 22:51
10 Aralık reyting sonuçları açıklandı mı? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Çocuk reyting sıralaması nedir?

İÇİNDEKİLER

10 Aralık Salı gününün reyting sonuçları, günün en çok araştırılanları arasında yerini aldı. ATV'de bu akşam saat 20.00'de Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 151. bölümüyle izleyici karşısına çıkarken, Star TV ekranlarında Çocuk dizisi yeni bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Dizi, film ve programların sona ermesinin ardından 10 Aralık Salı reyting sonuçları araştırılmaya başlandı.

10 ARALIK TOTAL REYTİNG SONUÇLARI

1 - EŞKIYA DUNYAYA HUKUMDAR OLMAZ ATV

2 - FATIH PORTAKAL ILE FOX ANA HABER FOX TV

3 - KADIN FOX TV

4 - MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV

5 - EŞKIYA DUNYAYA HUKUMDAR OLMAZ (OZET) ATV

6 - ESRA EROL'DA ATV

7 - KADIN (OZET) FOX TV

8 - COCUK STAR TV

9 - SHOW ANA HABER SHOW TV

10 - MASTERCHEF TURKİYE TV8

REYTİNG NEDİR?

Reyting temel olarak hangi programın ve televizyon kanalının ne kadar izlendiğini ortaya çıkaran sistemin adıdır. Bu ölçümler belirli sayıdaki deneklerin televizyonlarına takılan cihazlar aracılığı ile gerçekleştirilir. Bu cihazların nerede ve kimde olduğu bilinmez. Son bilgilere göre yaklaşık 2200 evde reyting ölçüm cihazı olduğu biliniyor.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Tufan'ın son hamlesi herkesin kafasında soru işareti olarak dururken yakın dostu Hızır'ın yüreğine serpilen şüphe tohumları yeşermeye başlamıştır bile. Alparslan ve Hızır Ali'nin de gözünden kaçmayan detaylar Hızır'ı kanıt aramaya itse de buna gerek kalmayacaktır.

Hastanede yatan Tefo'nun uyandıktan sonra anlattıkları, hainin kim olduğuyla ilgili herhangi bir şüpheye mahal bırakmayacaktır. Tufan'ın ihanetine inanmakta güçlük çeken masa üyeleri de çok geçmeden yeni düşmanlarıyla ilgili verilecek kararı onaylayacaktır.