Çukur 80. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Vartolu'nun hamlesiyle kardeşler bir araya geliyor!

Show TV ekranlarında pazartesi günleri saat 20.00'de izleyici karşısına çıkan Çukur dizisinin 79. bölümünde heyecan doruktaydı. Yeni bölümde yaşananlar izleyiciler tarafından merakla takip edilirken Yamaç'ı, Timsah'ın saldırısından kurtaran gizemli isim merak konusu oldu. Bölümün sona ermesiyle birlikte Çukur 80. yeni bölüm fragmanı bekleniyor. İşte dizinin son bölümünde yaşanan olaylar...

Giriş Tarihi 09 Aralık 2019, 23:45 Güncelleme 09 Aralık 2019, 23:45
Çukur 80. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Vartolu’nun hamlesiyle kardeşler bir araya geliyor!

İÇİNDEKİLER

Çukur'un bu haftaki yayınlanan bölümünde gerilim artmaya devam etti. İzleyiciler diziyi büyük bir heyecanla takip edilirken bütün Çukur'a veda edecek isim merak edildi. Yeni bölümde kardeşine karşılık Çukur'dan Kemal'i alan Azer ve Koçovalıların karşılaşması dikkat çekerken Koçovalı kadınlar mahallede olanları takip ederken Saadet'in alacağı sürpriz karar herkesi şaşırttı. Dizinin sona ermesiyle beraber izleyiciler Çukur 80. bölüm fragmanını beklemeye başladı. Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yamaç'ı, Timsah'ın saldırısından kurtaran gizemli isim merak konusu olacak. Vartolu'nun hamlesiyle Koçovalı kardeşler yeniden bir araya gelecek.

AZER, ÇUKUR'A GELİYOR

Çukur'a kardeşini almaya giren Azer karşısında beklemediği birini bulacak. Aliço'nun yardımıyla Çukurlu kadınları kurtarmaya giden Kemal ve Metin büyük bir tehlikeyle karşılaşacak.

SAADET'İN SÜRPRİZ KARARI

Kardeşine karşılık Çukur'dan Kemal'i alan Azer ve Koçovalıların karşılaşması merakla beklenecek. Koçovalı kadınlar mahallede olanları takip ederken Saadet'in alacağı sürpriz karar herkesi şaşırtacak.

VARTOLU BABASININ KATİLİNİ ARIYOR

Babasının katilini bulmak için gitmeye kararlı olan Vartolu'yla Yamaç'ın yüzleşmesi duygusal anlar yaşatacak. Çukur'un en sevilen karakterlerinden birinin sürpriz bir şekilde Çukur'a veda edeceği bölüm dikkat çekti.