6 Aralık Yemekteyiz birincisi kim oldu? Yemekteyiz kim kazandı? İşte toplam puan durumu

Tv8'de hafta içi her gün yayınlanan Yemekteyiz'de bir hafta daha bitti. Tartışmaların ve eleştirilerin hiç bitmediği yemek yarışmasında heyecan doruktaydı. Yeni sezonda Seda Sayan'ın sunumuyla ekranlara gelen ve herkesi ekran başına kitleyen Yemekteyiz'de yarışmacılar en yüksek puanları alarak 10 Bin TL’lik büyük ödülün sahibi olmak için kıyasıya rekabet ediyor. Yemekteyiz 6 Aralık birinci olan yarışmacı daha belli olmadı. Açıklanır açıklanmaz sizlerle paylaşacağız...

Giriş Tarihi 06 Aralık 2019, 12:40 Güncelleme 06 Aralık 2019, 22:26
6 Aralık Yemekteyiz birincisi kim oldu? Yemekteyiz kim kazandı? İşte toplam puan durumu

İÇİNDEKİLER

Tv8 ekranlarının yeni sezonda Seda Sayan'ın sunumuyla ekranlara gelen yemek yarışması Yemekteyiz'de 2-6 Aralık haftasında sona gelindi. Cuma günü final heyecanı yaşanan Yemekteyiz'de haftanın birincisi kim oldu? Yemekteyiz 6 Aralık kim kazandı? İşte detaylar... 2-6 Aralık haftasında Yemekteyiz'de Zümrüt Otu, Esin Ilgaz, Ayten Ateş, Mustafa Karakuş ve Seda Gültekin yarışıyordu. Her gün bir yarışmacının yemeklerini yapıp misafirlerini ağırladığı yarışmada herkes birinci olmak için ter döktü.


SEDA SAYAN YEMEKTEYİZ KİM KAZANDI?

6 Aralık Seda Sayan ile Yemekteyiz 6 Aralık cuma günü haftanın finaliyle ekranlara geldi. Birinci olan yarışmacı 33 puanla Mustafa Bey oldu.

DETAYLAR İÇİN BİR SONRAKİ SAYFAYA TIKLAYINIZ

HAFTANIN PUAN DURUMU

Mustafa Bey 33 puanla haftanın birincisi seçildi.

Ayten Hanım 2. oldu.

Esin Hanım 21 puanla 3. oldu.

Sibel Hanım 4. oldu.

Zümrüt Hanım 12 puanla 5. oldu

TV8 tarihçesi

Tv8, 8 Ağustos 1996 tarihinde MNG Medya Grubu bünyesinde yayına başlayan, 2013 yılından bu yana Acun Medya ve Doğuş Yayın Grubu ortalıklığında yayın yapan televizyon kanalıdır. Merkez stüdyoları Sarıyer'de bulunmaktadır. Haber kanalı olarak yayın hayatına başlayan tv8, 2003 yılında format ve logo değiştirerek eğlence kanalları arasına katıldı. 13 Kasım 2013'te yapılan açıklamada kanalın Acun Ilıcalı'ya satıldığı duyuruldu. Doğuş Yayın Grubu'nun da 0 hissesini satın aldığı kanal, p'lik hisseyi elinde bulunduran Acun Medya tarafından yönetilmektedir.