5 Aralık Perşembe reyting sonuçları açıklandı mı? Bir Zamanlar Çukurova, Mucize reyting sıralaması!

5 Aralık Perşembe gününün reyting sonuçları, günün en çok araştırılanları arasında yer alıyor. ATV'de bu akşam saat 20.00'de Bir Zamanlar Çukurova 47. bölümüyle izleyici karşısına çıkarken, beyazperdede dikkat çeken Mucize filmi Show TV ekranlarında tekrar izleyicisiyle buluştu. Dizi, film ve programların sona ermesinin ardından 5 Aralık Perşembe reyting sonuçları araştırılmaya başlandı.

Giriş Tarihi 05 Aralık 2019, 23:36 Güncelleme 06 Aralık 2019, 15:37
5 Aralık Perşembe reyting sonuçları açıklandı mı? Bir Zamanlar Çukurova, Mucize reyting sıralaması!

İÇİNDEKİLER

Ekranları başında gün boyunca dizi, film, program ve haber bültenlerini dikkatle takip eden izleyiciler gün sonu reyting sonuçlarını araştırıyor. Özellikle şu saatlerde reyting sonuçları hakkında araştırmalarda artış yaşandığı görülüyor. 5 Aralık günü hangi dizi ya da programın birinci olduğu merak ediliyor. Peki, 5 Aralık reyting sonuçları açıklandı mı? İşte merak edilen bilgiler...

5 ARALIK TOTAL REYTİNG SONUÇLARI

1 MUCIZE DOKTOR FOX

2 MUCIZE DOKTOR (OZET) FOX

3 BIR ZAMANLAR CUKUROVA ATV

4 FATIH PORTAKAL ILE FOX ANA HABER FOX

5 MASTERCHEF TURKIYE TV8

6 BIR ZAMANLAR CUKUROVA (OZET) ATV

7 ESRA EROL'DA ATV

8 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV

9 SEKSENLER TRT 1

10 ATV ANA HABER ATV

REYTİNG NEDİR?

Reyting temel olarak hangi programın ve televizyon kanalının ne kadar izlendiğini ortaya çıkaran sistemin adıdır. Bu ölçümler belirli sayıdaki deneklerin televizyonlarına takılan cihazlar aracılığı ile gerçekleştirilir. Bu cihazların nerede ve kimde olduğu bilinmez. Son bilgilere göre yaklaşık 2200 evde reyting ölçüm cihazı olduğu biliniyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Şermin'in Hünkar'dan intikam hareketi, "Devlerin Aşkı"nı Çukurova'ya duyuruyor! Şermin'in gizlice çektiği fotoğraf gazetede yer alınca, hem konakta hem tüm Adana'da yer yerinden oynayacak! Hünkar'ın itibarını yok etmek için yapılan plan, Fekeli'yi adeta ateşliyor. Fekeli önce, mahremini ortaya dökenleri bulmak için eline silahını alıyor! Sonra da iki ailenin ve tüm hastane personelinin önünde Hünkar'a 40 yıl gecikmiş sorusunu soruyor.

Gazete haberi, Demir'i annesinden vazgeçme noktasına getirecektir. Yılmaz ise, bu durumu bir zafer olarak nitelendirir. İkisinin de kendi aşkları için girdikleri savaş, gözlerini "aşk" göremeyecek kadar kör etmiştir.

Gaffur'un bir türlü tamirhaneye götüremediği otomobili Züleyha'yı yine yolda bırakır. Yılmaz'ın bir kez daha Züleyha ve Adnan'ı aracına alması Demir'i çıldırtır. Ancak, Yılmaz ve Züleyha çiftliğe ulaştığı andan itibaren gelişen olaylar, kimsede bu durumu sorgulayacak hal de bırakmayacaktır.