Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) 151. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Hain ortaya çıkacak mı?

Ekranların ilgiyle takip edilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam 150. bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Heyecanın dorukta olduğu bölümde Çakırbeyliler, büyük düşmanı yok edebilmek adına daha küçük gördükleri bir düşmanla el sıkışmaya razı oldu. Para söz konusu olduğunda herkesle işbirliği yapabilecek olan Sınırsızlar ile Altan'ın ortaklığını bitirmek için bir plan yaptı. İzleyiciler şimdi heyecanla Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 151. bölüm fragmanını bekliyor.

Giriş Tarihi 03 Aralık 2019, 22:26 Güncelleme 03 Aralık 2019, 22:29
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz EDHO 151. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Hain ortaya çıkacak mı?

İÇİNDEKİLER

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam saat 20.00'de izleyici karşısına çıktı. Yeni bölümde ortalık iyice karışırken Tipi'nin Haşmet Façalı'yı boğmaya çalışması gerginliğin iyice artmasına neden oldu. Bölümün sona ermesiyle birlikte izleyiciler Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 151. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusuna yanıt arıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 150. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Çakırbeyliler, büyük düşmanı yok edebilmek adına daha küçük gördükleri bir düşmanla el sıkışmaya razıdırlar.

SINIRSIZLARIN ALTAN İLE ORTALIKLIĞI BİTİYOR MU?

Para söz konusu olduğunda herkesle işbirliği yapabilecek olan Sınırsızlar ile Altan'ın ortaklığını bitirmek için bir plan yaparlar. Altan ise düşmanı düşmana kırdırmak için yapılan plana karşılık derhal harekete geçecektir.

HAŞMET, EMİNE İLE GÖRÜŞÜYOR

Haşmet, yaptığı teklife 'evet' cevabını alabilmek umuduyla son bir kez daha Emine ile görüşür.

TİPİ, HAŞMET'İ BOĞMAYA ÇALIŞIYOR

Ablasının ona ihanet ettiğini düşünen Tipi ise daha fazla sakin kalamaz ve öfkesini dindirebilmek için soluğu Haşmet'in kapısında alır.

TİPİ HERKESİN SABRINI ZORLUYOR

Masanın bir üyesi olmasının yanında, Çakırbeylilerle akraba olan Haşmet'in ölüm kararını tek başına veren Tipi, bu hareketiyle herkesin sabrını zorlayacaktır.

TUFAN ZOR DURUMDA

Behram'ı öldürerek bir hainden kurtulduğunu düşünen masa üyeleri ise nasıl bir yanılgı içinde olduğunu öğrenmek üzeredir. Açığa çıkmamak için önüne çıkan engelleri bir bir temizlemek zorunda kalan Tufan'ın elleri her geçen gün biraz daha kana bulanacaktır.