29 Kasım Zuhal Topal’la Sofrada haftanın birincisi kim oldu?

29 Kasım Fox tv Zuhal Topal'la Sofrada birincisi hangi yarışmacı oldu? Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı? her yerde aranmaya başladı. Fox ekranlarının reyting rekorları kıran yemek yarışması Zuhal Topal'la Sofrada'da hararetli geçen 22-29 Kasım haftasında sona gelindi. Hafta içi her gün yeni bölümüyle ekranlara gelen yarışmaya bu hafta kayınvalidelerin gereksiz eleştirileri damgasını vurdu. Peki Peki Zuhal Topal'la Sofrada kim birinci oldu? Yarışmanın birincisi açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak. İşte Zuhal Topal'la sofrada puan durumu ve tüm detaylar. Peki Zuhal Topal'la Sofrada 29 Kasım haftanın birincisi kim oldu?

Giriş Tarihi 29 Kasım 2019, 12:46 Güncelleme 29 Kasım 2019, 12:49
29 Kasım Zuhal Topal’la Sofrada haftanın birincisi kim oldu?

İÇİNDEKİLER

Lezzet dolu bir haftanın daha Zuhal Topal'la Sofrada 29 Kasım Cuma günü ekranlara geldi. Tartışmaların her geçen gün daha da hararetlendiği son haftanın finalinde bakalım kim elenecek. Her hafta daha da ilginç gelin ve kayınvalidelerin yer aldığı programda, her hafta 5 gelin ve kaynanadan oluşan ekip yarışıyor. Gelinler her gün menülerindeki yemekleri hazırlayıp kayınvalidelere sunuyor. Her gün gelinlere Zuhal Hanım'ın da puan verdiği yarışmada memnuniyetsiz kayınvalideler ve emeğinin karşılığını alamayan gelinler her hafta damgasını vuruyor.. Ancak henüz Zuhal Topal'la Sofrada kazanan kim oldu daha belli olmadı.

Zuhal Topal'la Sofrada 29 Kasım haftanın birincisi kim oldu?

Zuhal Topal, 15 bin TL'yi kazanan ismi saat 18.45 gibi açıklayacak. Sitemizden gelişmeleri izleyebilirsiniz. Kazanan gelinin 1 puan farkla 15 bin TL'ye kavuşacağını hatırlatalım.

DETAYLAR İÇİN BİR SONRAKİ SAYFAYA TIKLAYINIZ

ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA GEÇEN HAFTA BİRİNCİ KİM OLDU?

İlk günden bu yana menülere kulp bulan, her şeyi eleştirmeye hazır olan kayınvalideler günleri geçtikçe daha da dişlendiler. Kendi kafalarında puan hesabı yapan ve birinci olmak için her yol mübahtır taktiği ile ilerleyen kayınvalideler bu uğurda puanlar verdiler. Haftanın son gününde de seslerin alçalmadığı sofrada gergin anlar yaşandı. Hatta Hanife Hanım masayı bile terk etti.

ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA MİKSER KİMDİR?

Dış sesin ismi Aydoğan Temel'dir. Aydoğan Temel 1966 senesinde Balıkesir'in Bandırma ilçesinde doğmuştur ve 53 yaşındadır. Aydoğan Temel tiyatro eğitimi almıştır ve birkaç yabancı filmde dublaj sanatçısı olarak çalışmıştır. Fakat onun sesini en çok yakından tanımamızı sağlayan program Show TV'nin Pazar Keyfi programı. Uzun seneler boyu Pazar Keyfi programında seslendirmeci olarak çalışan Temel, şu an Zuhal Topal'la Sofrada programının dış sesliğini yapıyor.

Aydoğan Temel yalnızca ses sanatçılığını icra etmiyor. Aynı zamanda ortalama olarak 30 senedir oyunculuk dersleri ve diksiyon dersleri vermeye devam ediyor.

ZUHAL TOPAL KİMDİR?

Zuhal Topal, 23 Eylül 1976 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Oyunculuğa ilk adımını ilkokul 1. sınıfta okuma bayramında tek kişilik kısa bir oyun sergileyerek attı. Üniversite sınavlarında Mimarlık Fakültesi iç mimari bölümünü ve aynı zamanda yetenek sınavıyla Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro bölümünü kazandı. Fakat tercihini tiyatrodan yana kullandı. 1995 yılında Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro bölümünde okumaya başladı.

1996 yılında özel bir tiyatroda iki ayrı çocuk oyununda başrol oynadı. 1997 yılında Müjdat Gezen ile birlikte Kanal D televizyonunda sunuculuk yaptı.

1997 yılında konservatuarın son sınıfında iken "Sevda Kondu" adlı dizide Erdal Özyağcılar'ın kızı rolünde oynadı.

Zuhal Topal bir çok reklam filmi ve çeşitli organizasyonlarda yer aldı, birçok tv dizisinde, reklam filminde, tiyatro sahnelerinde oyunculuk, dublaj sanatçılığı ve tv sunuculuğu yaptı.

Zuhal Topal, 2003 yılında başrollerini İnci Türkay ve Şahap Sayılgan'ın oynadığı Sihirli Annem dizisinde Suzan karakteri ile tanındı. 2004 yılında Halide Edip Adıvar'ın kitabından uyarlanan Yol Palas Cinayeti filminde Sacide karakterini canlandırdı.

2006- 2009 yılları arasında senaristi Gani Müjde olan Sinem Kobal, Hakan Altıner, Sinan Çalışkanoğlu, Kayhan Yıldızoğlu, Ümit Erdim, Cansu Demirci, Gökhan Keser, Parla Şenol, Serkan Şenalp, Defne Joy Foster, gibi oyuncuların rol aldığı "Selena" adlı dizide Zuhal Topal, "Fitnat Korkmaz" adında kötü bir müdireyi oynadı.

2007 yılında Show TV'de yayınlanan yarışma programı "Şarkı Söylemek Lazım" 1. Sezonunda yarışmacı olarak katıldı koçluğunu İlhan Şeşen yaptı ve birinci oldu. Yarışmanın jüri üyeleri Olcayto Ahmet Tuğsuz, Erol Büyükburç, Fuat Güner, İnci Çayırlı, Oray Eğin, Eyşan Özhim olurken diğer yarışmacılar ise; Hilal Özdemir – Hazım Körmükçü, Hakan Aysev – Serap Ezgü, Ferda Anıl Yarkın –Helin Avşar, Suat Suna – Irmak Ünal, Metin Arolat

– Hande Subaşı, Işın Karaca – Vatan Şaşmaz,Burcu Güneş – Berke Hürcan, Yeliz Eker – Semih Saygıner, Linet – Erhan Yazıcıoğlu, Zeynep Dizdar –

Yağmur Atacan, Mirkelam – Didem Uzel oldular.

2009 yılında Metin Akpınar'ın başrolünde oynadığı "Papatyam" adlı dizide rol aldı.

2009 – 2011 arasında "Geniş Aile" adlı dizide Zuhal Topal; Ufuk Özkan, Rasim Öztekin, Fırat Tanış ,İlker Ayrık, Halit Akçatepe gibi oyuncularla beraber oynadı.

Esra Erol'un programını devralarak 24 Ağustos 2009 tarihinden itibaren Star TV'de yayınlanan "Zuhal Topal'la İzdivaç" adlı evlilik programı sunuculuğunu yaptı.

2011 – 2013 yılları arasında TRT'de yayınlanan "Avrupa Avrupa" adlı dizide (Nermin Beceren) rolünü canlandırdı. Dizide diğer rolleri ise Tarık Ünlüoğlu, İpek Tuzcuoğlu, Ebru Cündübeyoğlu,Şehsuvar Aktaş, Tarık Papuççuoğlu, Kadir Çöpdemir gibi oyuncular paylaşmıştır.

2012 yılında TRT 1'de Hayata Dair adlı programı sundu. 2012 yılında Kanal D'de yayınlanan "Kazanmak İçin Bir Dakika" adlı yarışma programını sundu.

2014 yılında Kanal D'de hafta içi her gün saat 13.30'da ekrana gelen "Cümbür Cemaat" adlı yarışma programının sunuculuğunu yaptı.

Zuhal Topal, 27 Ağustos 2008 tarihinde şarkıcı ve müzisyen Korhan Saygıner ile evlendi. Lina (d.1 Kasım 2013) adında bir kızı vardır.