Payitaht Abdülhamid 99. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Zalman büyük bir tuzak kuruyor

TRT 1 ekranlarının ilgiyle takip edilen tarihi dizisi Payitaht Abdülhamid'in yeni bölümündeki olaylar merak edildi. Yeni bölümde Zalman, Zülüflü’nün elinde Abdülhamid’in tahtı bıraktığına dair bir mektup olduğunu öğreniyor ve harekete geçiyor. Heyecan dolu bölümün ardından izleyiciler Payitaht Abdülhamid 99. bölüm fragmanını beklemeye başladı. İşte son bölümde yaşanan olaylar...

Giriş Tarihi 29 Kasım 2019, 23:19 Güncelleme 29 Kasım 2019, 23:23
Payitaht Abdülhamid 99. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Zalman büyük bir tuzak kuruyor

İÇİNDEKİLER

Payitaht Abdülhamid bu akşam saat 20.00'de 98. bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Yeni bölümde Halil Halid Abdülhamid'in gönderdiği gramofonu telsiz haline getirmeyi başarıyor. İmro uluslararası siyasette tanınmak ve bir devletle masaya oturup pazarlık yapabilmek için bir rahibe kaçırıyor. Bölümün sona ermesiyle birlikte izleyiciler Payitaht Abdülhamid 99. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusuna yanıt arıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanı dizi sona erdikten bir süre sonra aşağıda yer alan YouTube sayfasında yayınlanıyor.

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD YOUTUBE SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Zalman, Zülüflü'nün elinde Abdülhamid'in tahtı bıraktığına dair bir mektup olduğunu öğrenir ve harekete geçer. Abdülhamid'i tuzağa çekmek, tahtını hatta hayatını sona erdirmek için her zamankinden daha büyük, daha karışık ve daha bilinmez bir oyun kurar. Bir suikastçı tutar.

HALİL HALİD GÖREVİ BAŞARIYOR

Halil Halid Abdülhamid'in gönderdiği gramofonu telsiz haline getirmeyi başarır. İmro uluslararası siyasette tanınmak istemektedir. Bir devletle masaya oturup pazarlık yapabilmek için bir rahibe kaçırır.

BLAVATSKY ELMASIN PEŞİNDE

Mehmet Gülcemal'i kilisede görmüş ve sevdiği kızın gerçekte kim olduğunu anlamaya çalışır. Blavatsky, Bidar'dan cemiyette düzenlenecek sergide, tarihte laneti ile bilinen meşhur Mavi Elmas'ı da sergilemek istediklerini söyler. Bu esrarengiz elması en son Abdülhamid satın almıştır. Blavatsky'nin amacı elması çalmaktır.

MEHMET ÖLECEK Mİ?

Abdülkadir Sabahattin'le sohbet ettikçe eski özgürlükçü fikirleri canlanmaya başlar. Gülcemal Blavatsky'e Mehmet'in kendisi hakkındaki gerçeği öğrendiğini söyler. Blavatsky o halde onu ölümle tanıştıralım der! Mehmet ölecek mi?