Hercai 24. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Gönül ve Reyyan arasında gerilim giderek artıyor!

ATV'de izleyiciler tarafından büyük bir ilgiyle takip edilen Hercai dizisi bu akşam saat 20.00'de izleyicisiyle buluştu. Yeni bölümde mektubun babasının masumiyetini ispatlayacağını öğrenen Reyyan, Miran'la beraber gerçeklerin peşine düşüyor. Heyecan dolu bölümün sona ermesiyle Hercai 24. bölüm fragmanı beklenmeye başlandı. İşte son bölümde yaşanan gelişmeler...

Giriş Tarihi 29 Kasım 2019, 22:12 Güncelleme 30 Kasım 2019, 01:16
Hercai 24. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Gönül ve Reyyan arasında gerilim giderek artıyor!

İÇİNDEKİLER

Milyonlarca izleyicinin heyecanla izlediği Hercai bu akşam 23. bölümüyle ekranlara geldi. Gerilimin arttığı bölümde Gönül ve Reyyan arasında tartışma giderek büyüdü. Yaşananlarla birlikte Zehra, Miran ve Hazar'la ilgili öğrendiği gerçek sonrası çok kritik bir kararın eşiğine geldi. İzleyiciler şimdi Hercai 24. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusuna yanıt arıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

HERCAİ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Mektubun babasının masumiyetini ispatlayacağını öğrenen Reyyan, Miran'la beraber gerçeklerin peşine düşer.

REYYAN GERÇEKLERİ ORTAYA ÇIKARMAYA ÇALIŞIYOR

Miran mektubun varlığına inanmazken Reyyan gerçekleri ortaya çıkarıp Miran'a ve Aslanbey ailesine bugüne kadar bildikleri gerçeklerin yanlış olduğunu kanıtlamak ister.

ZEHRA KRİTİK KARARIN EŞİĞİNDE

Zehra, Miran ve Hazar'la ilgili öğrendiği gerçek sonrası çok kritik bir kararın eşiğindedir.

AZİZE ASLANBEY'İN İNTİKAM PLANI

Ailesi ve Miran arasında kalan Zehra'nın kararı ne olacaktır? Azize Aslanbey'in varlığından yeni haberdar olduğu mektup yüzünden intikam planı tehlikeye girer.