29 Kasım Gelinim Mutfakta da kim elendi?

Gelinim Mutfakta 29 Kasım Cuma günü birincisi oldukça merak ediliyor. Kanal D ekranlarında ilgiyle izlenen yarışma programı Gelinim Mutfakta da yine eleme günü geldi çattı. Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta 29 Kasım Cuma kim kazandı? Gelinim Mutfakta 29 Kasım Çeyrek altının sahibi kim oldu.

Giriş Tarihi 29 Kasım 2019, 12:34 Güncelleme 06 Aralık 2019, 12:52
29 Kasım Gelinim Mutfakta da kim elendi?

İÇİNDEKİLER

Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta 29 Kasım pazartesi kim kazandı? Gelinim Mutfakta 29 Kasım Çeyrek altının sahibi kim oldu. Kanal D fenomen programı Gelinim Mutfakta yeni haftada kazanan kim olacak. Gelinim Mutfakta 29 Kasım çeyrek altının sahini hangi gelin oldu. Haftanın sonunda en yüksek puanı alan gelin ve kayınvalidesi 10 Bin TL değerinde 5 altın bilezik kazanırken, en düşük puanı alan gelin ve kayınvalidesi ise programa veda edecek.

29 KASIM GELİNİM MUTFAKTA'DA GÜNÜN BİRİNCİSİ GELİN KİM OLDU?

29 Kasım Cuma günkü yayında bir gelin elenerek kayınvalidesi ile birlikte programa veda edecek. Hafta boyunca en düşük puanı kim aldı ise elenen isim de o gelin olacak. Herkesi gözyaşlarına boğan olay ne? Faith Ürek ve diğer yarışmacılar Melike'ye bir sürpriz yapıyorlar! Yarışma konusu olan tatlı tadım ve puanlama esnasında kaynanaları şoke ediyor! Gün sonu değerlendirmesinde başta Fatih Ürek'i şaşırtan olay gelin ve kaynanaları gözyaşlarına boğuyor!

DETAYLAR İÇİN BİR SONRAKİ SAYFAYA TIKLAYINIZ

GELİNİM MUTFAKTA 28 KASIM

Günün en düşük puanını alan gelini 9 puanla Melike oluyor.Melike'den sonra en düşük puanı alan ikinci gelin ise 10 puanla Aydan oluyor.

Günün en yüksek puanını alan ve çeyrek altını kazanan yarışmacı ise 17 puanla Elif oluyor. Duygu ise 12 puanla ikinci oluyor.

GELİNİM MUTFAKTA 27 KASIM BİRİNCİSİ

Günün en düşük puanını alan isim 7 puanla Aydan oldu. Günün en düşük ikinci puanını alan ismi 8 puanla Duygu olmuştu ancak iki puanı silinen Duygu 6 puana düştü.

En yüksek puanı alarak çeyrek altını kazanan yarışmacı 18 puanla Melike oluyor. 2 puanı silinen Melike 16 puana düşüyor. Elif ise 14 puanla günü ikincilikle bitiriyor.

GELİNİM MUTFAKTA 26 KASIM

En düşük puanı 7 puanla Melike aldı . İkinci en düşük alan gelini 9 puanla Aydan oldu. Günün en yüksek puanını alan çeyrek altının sahibi olan gelin 16 puanla Duygu oldu. Elif 15 puanla ikinci oldu.

GELİNİM MUTFAKTA 25 KASIM

Günün en düşük puanını alan gelini yani 25 Kasım'ı sonuncu sırada tamamlayan isim 6 puanla Melike oluyor.

Melike'nin ardından günün düşük puanını elde eden ikinci gelini 10 puanla Aydan olarak açıklandı.

Günün en yüksek puanını alan ve çeyrek altının kazananı olan yarışmacı ise 16 puanla Elif oluyor. Duygu ise 15 puan elde ederek ikinci oluyor.

GELİNİM MUTFAKTA GEÇEN HAFTA KİM ELENDİ?

Gün birincisi ise 18 puanla Melike olurken; Elif 16 puanla günü ikinci tamamladı. Son ikiye kalan yarışmacılardan Gamze 40 puanla elendi.