Kuruluş Osman 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Osman düşmanlarına karşı harekete geçiyor!

ATV ekranlarında çarşamba akşamı saat 20.00'de izleyici karşısına çıkan Kuruluş Osman dizisinin yeni bölümünde heyecan doruktaydı. Yeni bölümde katillerin peşine düşen Osman, bataklıkta kendini kurtaran rahibelerle burun buruna geliyor. İzleyiciler ise şimdi Osman'ın katilleri bulup bulamayacağını, Aybars'ın intikamını alıp alamayacağını merak ediyor. Bölümün sona ermesiyle birlikte izleyiciler Kuruluş Osman 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusuna yanıt arıyor. İşte son bölümde yaşanan olaylar...

Giriş Tarihi 27 Kasım 2019, 22:36 Güncelleme 27 Kasım 2019, 23:53
Kuruluş Osman 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Osman düşmanlarına karşı harekete geçiyor!

İÇİNDEKİLER

Kuruluş Osman 2. bölümüyle bu akşam milyonlarca izleyiciyi ekran başına kilitledi. Yeni bölümde Osman, Bamsı Bey'in oğlu Aybars'ın katillerinin kalede yuvalanan bir ihanet şebekesi olduğunu düşünerek gizlice kaleye giriyor ve kalede güvendiği tek kişi olan Kulucahisar Tekfur'u Yorgopolos ile gizli bir anlaşma yapıyor. Peki, Kuruluş Osman 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

KURULUŞ OSMAN 2. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Osman, Bamsı Bey'in oğlu Aybars'ın katillerinin kalede yuvalanan bir ihanet şebekesi olduğunu düşünerek gizlice kaleye girer ve kalede güvendiği tek kişi olan Kulucahisar Tekfur'u Yorgopolos ile gizli bir anlaşma yapar.

OSMAN'A BÜYÜK TUZAK

Ancak bu anlaşmadan hemen sonra öldürülen tekfurun cesedi, Osman'ın ayaklarının dibine düşer.

OSMAN KATİLLERİN PEŞİNE DÜŞÜYOR

Katillerin peşine düşen Osman, bataklıkta kendini kurtaran rahibelerle burun buruna gelir.

OSMAN RAHİBELERİN KİM OLDUĞUNU ÖĞRENECEK Mİ?

Osman rahibelerin aslında kim olduklarını öğrenebilecek midir? Sofia ve Kalanoz, Osman'ı yakalayabilecek midir? Yoksa Osman, Yorgopolos'un katillerini bulup, kaleden çıkabilecek midir?