Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) 149. yeni bölüm izle | ATV

ATV ekranlarında yayınlandığı günden bu yana büyük bir ilgiyle takip edilen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi bu akşam 149. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Yeni bölümde Hızır'ın son kez konuşup, akıbetiyle ilgili bir karar almak için Sevda'yı eve getirmesi Çakırbeyli kadınlarında şok etkisi yaratıyor. Tufan ise oğlunu Sınırsızların elinden kurtarabilmek için işbirliği yapmaya devam ediyor. Peki, yeni bölümde neler yaşandı? Aksiyon dolu sahneleriyle Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 149. bölüm izle seçeneği takvim.com.tr'de.

Giriş Tarihi 26 Kasım 2019, 19:39 Güncelleme 27 Kasım 2019, 00:24
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz EDHO 149. yeni bölüm izle | ATV

İÇİNDEKİLER


Salı akşamı saat 20.00'de izleyici karşısına çıkan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde bu akşam gerilim iyice arttı. Heyecanlı sahnelerin yer aldığı bölümde Tufan, masanın baş düşmanı Altan ile yaptığı anlaşmayla oğlunun canını kurtarırken kendi canını tehlikeye atıyor. Masaya ihanet etmenin bedelinin ölüm olduğunu bilen Tufan, açığa çıkmamak için Sınırsızlardan yardım istiyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 149. bölüm izle seçeneğini üst kısımda bulabilirsiniz.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Tufan, masanın baş düşmanı Altan ile yaptığı anlaşma ile oğlunun canını kurtarırken kendi canını tehlikeye atmıştır.

TEFO GÖZLERİNİ AÇACAK MI?

Depo baskını esnasında, hem vurulmasına hem de silahların çalınmasına sebep olan haini ele verebilecek tek isim Tefo'nun gözlerini açması an meselesidir.

TUFAN, SINIRSIZLARDAN YARDIM İSTİYOR

Masaya ihanet etmenin bedelinin ölüm olduğunu bilen Tufan, açığa çıkmamak için Sınırsızlardan yardım ister. Gitgide düşmanın avcunun içine düşen Tufan'ın, Sınırsızlarla yapacağı anlaşma bununla sınırlı kalmayacaktır.

SEVDA'NIN PLANLARI ORTAYA ÇIKIYOR

Hızır ile savaş halindeki Altan'ı, bu mücadelesinde maddi olarak destekleyen Sevda'nın planları ise ortaya çıkmıştır.

SEVDA'NIN YAPACAĞI YENİ HAMLE HERKESİ PİŞMAN EDECEK

Hızır'ın son kez konuşup, akıbetiyle ilgili bir karar almak için Sevda'yı eve getirmesi Çakırbeyli kadınlarında şok etkisi yaratacaktır. Evlerinden elini kolunu sallayarak çıkmasını istemedikleri Sevda'ya, Hızır'dan önce bir şey yapmamak için zor duran ev ahalisi, ondan bir an önce kurtulmadıkları için çok pişman olacaklardır.