EDHO 150. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Masanın yeni kararı herkesi şaşırtacak!

ATV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu hafta izleyicileri ekran başına kilitledi. Yeni bölümde Hızır'ın son kez konuşup, akıbetiyle ilgili bir karar almak için Sevda'yı eve getirmesi Çakırbeyli kadınlarında şok etkisi yaratıyor. Masa ise içerisindeki haini aramaya başladı. Bölümün sona ermesiyle izleyiciler Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 150. bölüm fragmanını bekliyor. İşte son bölümde yaşanan detaylar...

Giriş Tarihi 26 Kasım 2019, 23:49 Güncelleme 26 Kasım 2019, 23:49
EDHO 150. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Masanın yeni kararı herkesi şaşırtacak!

İÇİNDEKİLER

Her hafta salı günü milyonlarca izleyiciyi ekran başına kilitleyen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu hafta 149. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Bölümde yaşanan gelişmeler izleyicilerin dikkatini çekerken izleyiciler şimdi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 150. bölüm fragmanını beklemeye başladı. Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Tufan, masanın baş düşmanı Altan ile yaptığı anlaşma ile oğlunun canını kurtarırken kendi canını tehlikeye atmıştır.

TEFO GÖZLERİNİ AÇACAK MI?

Depo baskını esnasında, hem vurulmasına hem de silahların çalınmasına sebep olan haini ele verebilecek tek isim Tefo'nun gözlerini açması an meselesidir.

TUFAN, SINIRSIZLARDAN YARDIM İSTİYOR

Masaya ihanet etmenin bedelinin ölüm olduğunu bilen Tufan, açığa çıkmamak için Sınırsızlardan yardım ister. Gitgide düşmanın avcunun içine düşen Tufan'ın, Sınırsızlarla yapacağı anlaşma bununla sınırlı kalmayacaktır.

SEVDA'NIN PLANLARI ORTAYA ÇIKIYOR

Hızır ile savaş halindeki Altan'ı, bu mücadelesinde maddi olarak destekleyen Sevda'nın planları ise ortaya çıkmıştır.

SEVDA'NIN YAPACAĞI YENİ HAMLE HERKESİ PİŞMAN EDECEK

Hızır'ın son kez konuşup, akıbetiyle ilgili bir karar almak için Sevda'yı eve getirmesi Çakırbeyli kadınlarında şok etkisi yaratacaktır. Evlerinden elini kolunu sallayarak çıkmasını istemedikleri Sevda'ya, Hızır'dan önce bir şey yapmamak için zor duran ev ahalisi, ondan bir an önce kurtulmadıkları için çok pişman olacaklardır.