Azize 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Azize Kartal'dan kurtulmaya çalışıyor

Geçen hafta ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkan Azize'nin 2. bölümü izleyiciler tarafından ilgiyle takip edildi. Yeni bölümde Azize ailesine yapılanların hesabını sormak için girdiği Alpanların evinde imkânsızı başarıp adaleti sağlıyor. Bölümün son bulmasıyla birlikte izleyiciler Azize 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusuna yanıt aramaya başladı. İşte son bölümde yaşanan olaylar...

Giriş Tarihi 26 Kasım 2019, 23:20 Güncelleme 26 Kasım 2019, 23:20
Azize 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Azize Kartal’dan kurtulmaya çalışıyor

İÇİNDEKİLER

Salı akşamı saat 20.00'de izleyici karşısına çıkan Azize dizisinin ikinci bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitledi. Yeni bölümde İçlerine giren hemşirenin bir sırrı olduğundan emin olan Alpanların kendi içlerindeki büyük sırları tüm dengeleri sarsılmaya başlıyor. Peki, Azize 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

AZİZE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Azize ailesine yapılanların hesabını sormak için girdiği Alpanların evinde imkânsızı başarıp adaleti sağlamıştır; ama, sıkışıp kalmıştır. Kaçıp kardeşine kavuşmayı planlarken bütün oklar evdeki tek yabancıya, Azize'ye dönmüştür.

AZİZE NE YAPACAK?

Azize kendisinden şüphelenen Kartal'dan kurtulmaya çalışırken Alpanların evinde sıkışıp kalacağından habersizdir.

DENGELER SARSILIYOR

İçlerine giren hemşirenin bir sırrı olduğundan emin olan Alpanların kendi içlerindeki büyük sırları tüm dengeleri sarsmak üzeredir.

BALKAN TAHLİYE OLUYOR

Suikast suç dünyasının önde gelen ailelerinden Alpanlara karşı düzenlenmiştir. Geçmişte bir komiseri öldürmekten mahkûm olan Alpanların büyük oğlu Balkan tahliye olmaktadır.

KARTAL VURULUYOR

Katilin amacı Balkan'ı öldürmektir ama onun yerine ailenin küçük oğlu Kartal vurulur. Azize Kartal'a müdahale eder ve onun hayatını kurtarır.