Çukur 78. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Akın kendini müttefiklerine kabul ettirmeye çalışıyor!

Show TV ekranlarında Pazartesi akşamı izleyicisiyle buluşan Çukur dizisinin 77. bölümünde gerilim artmaya devam etti. Dizide yaşanan gelişmeler izleyiciler tarafından heyecanla takip edilirken Efsun’un müdahalesiyle Yamaç ve Azer kapışmalarına kısa bir ara vermek zorunda kalırken Akın kendini eski müttefiklerine kabul ettirmenin bir yolunu aradı. Bölümün son bulmasıyla beraber izleyiciler büyük bir heyecanla Çukur 78. bölüm fragmanını beklemeye başladı. İşte son bölümde yaşanan olaylar...

Giriş Tarihi 25 Kasım 2019, 23:45 Güncelleme 02 Aralık 2019, 23:34
Çukur 78. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Akın kendini müttefiklerine kabul ettirmeye çalışıyor!

İÇİNDEKİLER

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Çukur bu akşam 77. bölümüyle izleyicisinin karşısına çıktı. Yeni bölümde yaşanan sürpriz gelişmelerle kendisini kimin kurtardığını arayan Yamaç'ın kafası Nehir'in mahalleye sürpriz ziyaretiyle iyice karıştı. Heyecan dolu bölümün sona ermesiyle birlikte izleyiciler Çukur 78. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusuna yanıt arıyor.

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Efsun'un müdahalesiyle Yamaç ve Azer kapışmalarına kısa bir ara vermek zorunda kalırken Akın kendini eski müttefiklerine kabul ettirmenin bir yolunu arayacak.

NEHİR'İN SÜRPRİZ ZİYARETİ

Kendisini kimin kurtardığını arayan Yamaç'ın kafası Nehir'in mahalleye sürpriz ziyaretiyle iyice karışacak. Aliço kendine gelip İdris'i sorunca bütün aile bir kez daha İdris'in yokluğuyla yüzleşmek zorunda kalacak.

VARTOLU'NUN AKLINDAKİ SORU İŞARETİ

Ziya'dan öğrendikleriyle birlikte kafasındaki soru işaretleri artan Vartolu'nun, babasının katiline bir adım daha yaklaşmak için neler yapacağı merakla beklenecek.

MAHALLEYE SALDIRI

Çukurlular mahalleye yapılacak bir saldırıya hazırken bu kez hiç beklemedikleri bir yerden vurulunca harekete geçecek ve karşılarında sürpriz bir isim bulacaklar.