Kuruluş Osman'da Gonca karakterini canlandıran Emel Dede kimdir? Emel Dede kaç yaşında ve nereli?

Milyonlarca izleyicinin merakla beklediği Kuruluş Osman dizisi bu akşam saat 20.00'de ATV ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor. Diziyi ekranları başında takip edecek izleyiciler ise Kuruluş Osman oyuncuları hakkında araştırma yapıyor. Kuruluş Osman dizisinde Gonca karakterine Emel Dede hayat veriyor. Peki, Kuruluş Osman'da Gonca karakterini canlandıran Emel Dede kimdir? Emel Dede kaç yaşında, nerelidir? İşte merak edilen detaylar...

Giriş Tarihi 20 Kasım 2019, 19:59 Güncelleme 20 Kasım 2019, 19:59
Kuruluş Osman’da Gonca karakterini canlandıran Emel Dede kimdir? Emel Dede kaç yaşında ve nereli?

İÇİNDEKİLER

Bu akşam ATV ekranlarında Kuruluş Osman dizisi saat 20.00'de ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkıyor. Dizide dikkat çeken karakterlerden birisi de Gonca oldu. Dizide Gonca karakterini Emel Dede canlandırıyor. İzleyiciler ise şimdi Kuruluş Osman'da Gonca karakterini canlandıran Emel Dede kimdir sorusuna yanıt arıyor. Peki, Emel Dede kaç yaşında, nerelidir? İşte hayatı...

EMEL DEDE KİMDİR?

Emel Dede, 1989 yılında İstanbul'da doğmuştur. 1.70 boyundaki Emel Dede 52 kilodur. Başak burcu olan oyuncunun gözleri kahverengidir.

35 Buçuk Sanat Evi'nde oyunculuk eğitimi alan Emel Dede; ilk oyunculuk deneyimini 2010 yılında rol aldığı Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisi ile yaşamış; Sevda Kuşun Kanadında, Seddülbahir 32 Saat, Alın Yazım, Aşkın Bedeli ve Emanet dizilerinde rol almıştır.

Kanal D ekranlarında yayınlanan; başrolü Uğur Güneş ve Algı Eke'nin paylaştığı İsimsizler dizisinin kadrosunda yer almakta ve Berfin karakterini canlandırmıştır.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 3. sezonunda rol alan oyuncu şimdilerde Kuruluş Osman dizisinde Gonca karakterine hayat veriyor.