Kuruluş Osman ilk bölüm tek parça izle - Kuruluş Osman 1. son bölüm izle! Milyonları ekrana kilitledi

Kuruluş Osman dizisinin ilk bölümü için geri sayım sona erdi. ATV ekranlarının yeni dizisi Kuruluş Osman ilk bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Dizide Osman Bey'in yapacakları merak konusu olurken dizide yer alacak tarihi karakterler merak ediliyordu. İzleyicilerin heyecanla beklediği bölümde amcası Dündar Bey'in yanında kaleye giden Osman, göstermiş olduğu kahramanlık ile bütün planları bozuyor. Heyecan dolu sahnelerin yer aldığı Kuruluş Osman'ın ilk bölümü izleyiciler tarafından ilgiyle takip edildi. Dizinin ilk bölümü yayınlandığında haberimizde bulabilirsiniz.

Giriş Tarihi 21 Kasım 2019, 09:08 Güncelleme 25 Kasım 2019, 23:33
Kuruluş Osman ilk bölüm tek parça izle - Kuruluş Osman 1. son bölüm izle! Milyonları ekrana kilitledi

İÇİNDEKİLER

Milyonlarca izleyicinin merakla beklediği Kuruluş Osman dizisi bu akşam ilk bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Kuruluş Osman muhteşem oyuncu kadrosuyla seyircinin gönlünde taht kurdu. Kuruluş Osman'ın heyecan dolu ilk bölümünde ağabeyinin yokluğunda Kayı Obası'nı idare eden Dündar Bey, otağ ahalisi ve beylerle birlikte Kulucahisar Tekfuru Yorgopolos'u ziyarete gitti. Peki, ilk bölümde neler yaşandı? İşte Kuruluş Osman 1. bölümüyle ilgili detaylar...

KURULUŞ OSMAN İLK BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ağabeyinin yokluğunda Kayı Obası'nı idare eden Dündar Bey, otağ ahalisi ve beylerle birlikte Kulucahisar Tekfuru Yorgopolos'u ziyarete gider.

DÜNDAR BEY'İN AMACI NE?

Dündar Bey'in maksadı Ertuğrul Bey'in kurduğu ilişkiler çerçevesince bir ticaret ve güvenlik anlaşması yapmaktır. Ancak Kayıları burada bekleyen tek şey Yorgopolos'un dostluğu değildir.

KANLI BİR OPERASYON İÇİN HAREKETE GEÇİYOR

Tekfurun, Türklerle kurduğu yakın ilişkiden rahatsız olan ezoterik bir yapılanma, kanlı bir operasyon için düğmeye basar.

OSMAN BEY DÜŞMANLARIN PLANINI BOZUYOR

Amcası Dündar Bey'in yanında kaleye giden Osman, göstermiş olduğu kahramanlık ile bütün planları bozar.

OSMAN İÇİN MÜCADELE BAŞLIYOR

Yaşananlar Kayı'nın gözü kara yiğidi Osman için gizli bağlantılarla dolu tehlikeli bir maceranın başlangıcıdır.