Afili Aşk 24. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kerem ve Ayşe olanları düzeltmek için çaba harcıyor

Kanal D ekranlarının ilgiyle takip edilen dizisi Afili Aşk bu akşam 23. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Yeni bölümde Kerem ve Ayşe, birbirlerinden kopamayacakları anlayıp, anlaşmalı evliliklerini inandırmak için harcadıkları çabayı aşkları için harcıyor. Bölümün sona ermesiyle birlikte Afili Aşk 24. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusu merak konusu oldu. İşte son bölümde yaşanan olaylar...

Giriş Tarihi 20 Kasım 2019, 23:16 Güncelleme 20 Kasım 2019, 23:16
Afili Aşk 24. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kerem ve Ayşe olanları düzeltmek için çaba harcıyor

İÇİNDEKİLER

Çarşamba akşamları saat 20.00'de televizyon ekranlarında izleyicileri ekran başına kilitleyen Afili Aşk dizisinin yeni bölümü izleyicileri şaşırttı. Heyecan dolu bölümde Kerem hem şirketin, hem de Ayşe'nin kötüye giden imajını düzeltmek için sosyal sorumluluk projesi başlatıyor. İzleyiciler bölümün sona ermesiyle birlikte Afili Aşk 24. bölüm fragmanını bekliyor. Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

AFİLİ AŞK SON BÖLÜMDE OLDU?

Kerem ve Ayşe, birbirlerinden kopamayacakları anlayıp, anlaşmalı evliliklerini inandırmak için harcadıkları çabayı aşkları için harcayacaklar.

KEREM VE AYŞE'NİN YENİ OYUNU

Kerem ve Ayşe, Yelda'ya bu aşkı inandırabilmek için yeni bir oyuna başlarlar. Kerem derbeder halde dolaşırken bu durumdan en çok endişelenen Yelda olur.

KEREM SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ BAŞLATIYOR

Modamu Ayşe'nin magazine verdiği demeçler yüzünden zor duruma düşer. Kerem hem şirketin, hem de Ayşe'nin kötüye giden imajını düzeltmek için sosyal sorumluluk projesi başlatır; ama, sosyal medyada da peşlerini bırakmayan troller işleri zorlaştırır.

KEREM VE AYŞE AŞKLARI İÇİN MÜCADELE EDİYOR

Kerem ve Ayşe hem aşkları için, hem de şirket için omuz omuza mücadele verirler. Ancak hiçbir şey kolay olmayacaktır.