Yemin 123. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Reyhan Nigar'ı köşeye sıkıştırıyor

Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi Yemin dizisinde yaşanan gelişmeler izleyiciler tarafından yakından takip ediliyor. Yeni bölümde Reyhan Nigar’dan dayısı ile ilgili gerçekleri öğrenmek için Nigar’ı köşeye sıkıştırıyor. İzleyiciler şimdilerde Yemin 123. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusuna yanıt arıyor.

Giriş Tarihi 19 Kasım 2019, 17:19 Güncelleme 19 Kasım 2019, 17:21
Yemin 123. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Reyhan Nigar’ı köşeye sıkıştırıyor

İÇİNDEKİLER

Yemin dizisi ekranların sevilen dizileri arasında yer alıyor. Haftaiçi her gün saat 20.00'de izleyicisiyle buluşan dizinin 123. bölüm fragmanı izleyiciler tarafından merakla beklenmeye başlandı. Heyecan dolu hikayesiyle izleyicileri şaşırtan Yemin dizisinin 123. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. İşte dizinin son bölümünde yaşanan olaylar...

YEMİN SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yemin dizisinde bugün Reyhan Nigar'dan dayısı ile ilgili gerçekleri öğrenmek için Nigar'ı köşeye sıkıştırır.

REYHAN GERÇEKLERİ ÖĞRENECEK Mİ?

Nigar'ı köşeye sıkıştıran Reyhan, dayısıyla ilgili gerçeğe yaklaşmıştır. Narin'e giderek yakınlaşan Kemal, duygularını kontrol edebilecek midir?

YEMİN DİZİSİNİN KONUSU

Büyük sır ortaya çıkar, taşlar yerinden oynar ve artık hiçbir şey eskisi gibi olamaz… Yüreğindeki ağır yükü, aşkıyla yer değiştiren Reyhan şimdi ne yapacak? Öfkesinin yerini aşka teslim eden Emir, öğrendiklerinden sonra sakin kalabilecek mi? Sevdalı iki genci daha büyük bir savaş beklerken, Cavidan yine karşılarındaki en büyük engel olacak. Sevdiklerinin iyiliği ve mutluluğu için her şeyi göze almış Hikmet, bu sefer çaresiz kalmıştır ve Cavidan yine hırsıyla hareket edip istediklerini almak için elinden geleni yapacaktır. Birbirlerini deliler gibi seven iki âşık, mecburiyetlerden arınmış ama büyük yaralar almış aşklarına sahip çıkabilecek mi?

Yaşanan onca olaydan sonra Kemal kendini sıradan bir hayatın içinde bulur. Kızı ve işinden başka hiçbir şey düşünmeyen bir adama dönüşen Kemal'in bu rutin hayatı, yollarının kesiştiği Narin ile değişecek. Geçmişinden büyük bir sırla çıkıp gelen Narin, hiç ummadığı bir hayatın için düşecek. İkisi de büyük zorlukları geride bırakmak için çabalarken onları daha da zor günlerin beklediğinden haberleri yoktur. Gönlünü tamamen sevdaya kapamış Kemal kapısını çalan aşka direnebilecek mi? Narin, bir yolcu gibi uğradığı bu limanda kalmayı mı seçecek yoksa gitmeyi mi?