Azize dizisinin Asya Gündoğan'ı Duygu Sarışın kimdir? Duygu Sarışın kaç yaşında ve nereli?

Kanal D ekranlarında bu akşam Azize dizisi saat 20.00'de ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkıyor. Dizide dikkat çeken karakterlerden birisi de Asya Gündoğan oldu. Dizide Asya Gündoğan karakterini Duygu Sarışın canlandırıyor. İzleyiciler ise şimdi Azize dizisinin Asya Gündoğan'ı Duygu Sarışın kimdir sorusuna yanıt arıyor. Peki, Duygu Sarışın kaç yaşında ve nereli? İşte merak edilen detaylar...

Giriş Tarihi 19 Kasım 2019, 18:38 Güncelleme 19 Kasım 2019, 18:38
Azize dizisinin Asya Gündoğan’ı Duygu Sarışın kimdir? Duygu Sarışın kaç yaşında ve nereli?

İÇİNDEKİLER

Azize dizisi bu akşam Kanal D ekranlarında başlıyor. Diziyi ekranları başında takip eden izleyiciler ise Azize oyuncuları hakkında araştırma yapıyor. Azize dizisinde Asya Gündoğan karakterine ünlü oyuncu Duygu Sarışın hayat veriyor. Peki, Azize dizisinin Asya Gündoğan'ı Duygu Sarışın kimdir? Duygu Sarışın kaç yaşında ve nereli? İşte hayatı...

DUYGU SARIŞIN KİMDİR?

Duygu Sarışın, 24 Kasım 1987 yılında İzmir'de dünyaya geldi. Duygu Sarışın İzmir 9 Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi oyunculuk bölümünden mezun oldu. Bu eğitimi tamamladıktan sonra Duygu Sarışın, İzmir Ekonomi Üniversitesi, Moda Tasarım Bölümü'nde dersler aldı.

İzmir Devlet Tiyatrosu'nun çeşitli oyunlarında yer alan Duygu Sarışın, 2011'de Cennetin Sırları dizisiyle televizyon dünyasına ilk adımı attı. Duygu Sarışın'ın asıl parladığı dizi ise İçerde oldu. İçerde'nin ardından Ufak Tefek Cinayetler dizisi ile zirve yapan Sarışın, Burcu karakteri ile büyük ilgi görmüştü. Duygu Sarışın ve Çağatay Ulusoy İçerde dizisinde birlikte rol almıştı.

ASYA GÜNDOĞAN KARAKTERİ HAKKINDA

Mafya ailelerinin içindeki tek kadın liderdir ve en gençleridir. Kartal'ın kendini anladığını düşündüğü nadir insanlardandır. Azize-Kartal aşkının engellerinden biridir.