Hercai cuma akşamlarının vazgeçilmezi! 21.son bölümle yine zirvede

ATV ekranlarında cuma akşamı izleyici karşısına çıkan Hercai, yayınlanan 21.son bölümüyle yine zirvede... Miran ve Reyyan'ın tutkulu aşkını anlatan Hercai hem ekranlara hem de sosyal medyaya damgasını vurdu. Peki Hercai 21.son bölümde neler yaşandı?

Giriş Tarihi 16 Kasım 2019, 10:34 Güncelleme 16 Kasım 2019, 10:47
Hercai cuma akşamlarının vazgeçilmezi! 21.son bölümle yine zirvede

İÇİNDEKİLER

TÜM KİŞİLER KATEGORİSİNDE BİRİNCİ SIRADA!

Cuma akşamları atv ekranlarında yayınlanan Hercai'nin 21. bölümü, Tüm Kişiler'de % 8,29 izlenme oranı ve % 19,67 izlenme payı, 100 program arasında birinci oldu.

Hercai'nin 21. Bölüm etiketi #senolmadanasla, Twitter Türkiye Trending Topics listesinde 2. sıraya kadar yükseldi ve bölüm sonuna kadar kalmayı başardı.

"Hazar başına gelenlerden Miran'ı sorumlu tutar"

Miran'a inanmasıyla başta Zehra dahil tüm Şadoğlu ailesini karşısına alan Reyyan, annesinin attığı tokatla yıkılır. Yaşadığı sevdanın tüm yükünü taşımaya hazır hissettiğini düşünürken annesinin verdiği tepki Reyyan'ı derinden yaralar ve babasının başına gelenlerden dolayı kendini suçlar. Reyyan'ın kendini suçlamasına dayanamayan Miran tüm sevgisiyle Reyyan'a olanların o'nun suçu olmadığına ikna etmeye çalışır. Diğer yandan Hazar'ın hayati tehlikeyi atlatıp gözlerini açması Şadoğlu ailesinde bayram havası estirir. Zehra kızına attığı tokadın pişmanlığını yaşarken, Reyyan'a vurma sebebinin doğru olup olmadığını öğrenmek ister.

Babasının uyandığını öğrenen Reyyan, Miran'ın yanında olmasının verdiği güçle hastaneye gelir. Sultan ise Yaren ile kurduğu planın adımlarını yavaştan atar ve Elif'in aklına Azat'ı düşürmeye çalışır. Reyyan ve Şadoğulları sevinçle Hazar'a kavuşmanın mutluluğunu yaşarken, Nasuh ağa konaklarına geri dönerek eski gücüne kavuşmaya başlar. Aslanbey konağında yaralanıp hastaneye kaldırılan Hazar ise hayata dönerek herkese umut kaynağı olur ve herkesin aklındaki Hazar'ı iten kim sorusuna Miran diyerek cevap verir. Acaba Hazar Şadoğlu'nu iten gerçekten Miran mıdır?

HERCAİ 21.SON BÖLÜMÜ HABERİMİZDEN İZLEYEBİLİRSİNİZ.