Kimse Bilmez 22. bölüm 2. fragmanı: Sevda uçurumun eşiğinde! Kimse Bilmez yeni bölümde neler olacak?

Kimse Bilmez 22. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Güçlü senaryosu ve usta oyuncu kadrosuyla pazar akşamları ATV'de yayınlanıyor. İlgiyle takip edilen dizinin son bölümünde; Hapisten çıkmak için Kurtbey'i tehdit eden Uygar elindeki son kozu oynuyor. 17 Kasım Pazar akşamı yayınlanacak olan Kimse Bilmez 22. yeni bölümde neler yaşanacak?

Giriş Tarihi 15 Kasım 2019, 14:38 Güncelleme 15 Kasım 2019, 16:02
Kimse Bilmez 22. bölüm 2. fragmanı: Sevda uçurumun eşiğinde! Kimse Bilmez yeni bölümde neler olacak?

İÇİNDEKİLER

Keremcem (Ali), Özgü Kaya (Sevda), Engin Hepileri (Uygar), Burak Serdar Şanal (Pilot), Zeynep Elçin (Duygu), Zehra Yılmaz (Tuğçe), Özlem Başkaya (Hayriye), Ferdi Kurtuldu (Hüdaverdi), Yiğit Koçak (Sinan), Selda Özbek (Meral), Hakan Altıner (İlhan), Timur Ölkebaş (Vedat), Burak Haktanır (Ergin), Onur Dikmen (Sarp), Adnan Biricik (Kurtbey), Beran Özel (Ezgi), Asya Taşkın (Zeynep), Sevtap Özaltun (Özlem) ve Fatma Karanfil (Nilüfer) gibi başarılı oyuncu kadrosu ile her Pazar Atv ekranlarında izleyiciyi sürükleyici senaryosu ile ekran başına kilitleyen Kimse Bilmez 22. yeni bölümünde neler olacak merak konusu oldu. İşte Kimse Bilmez 22. bölümde yaşanacaklar...

KİMSE BİLMEZ 22. BÖLÜM 2. FRAGMANI İZLE - TIKLA

KİMSE BİLMEZ 22. BÖLÜM 1. FRAGMANI İZLE - TIKLA

KİMSE BİLMEZ 22. YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Ali ve ve Pilot, kendilerinden saklanan geçmişleriyle yüzleşmek için adım adım ilerlerler. Kurtbey, iki kardeşin kavuşmasını engellemeye çalışırken geçmişten kalan bir mektup her şeyi daha belirginleştirir. Kurtbey'in üzerine titrediği kızı Zeynep, aslında Ali ve Pilot'un varlığından bile haberdar olmadıkları kardeşleri mi?

Sevda'ya kavuşamadığı için her geçen gün daha da çıldıran Uygar, bu kez çok ileri gider ve Sevda'yı kaçırır. Sevdiği kadını kurtarmak isteyen Ali, elinden geleni yapacaktır. Ali, Sevda'yı kurtarabilecek mi?

Öte yandan sevdiği kadını düşmanlarının elinden kurtarmayı başaran Pilot, Duygunun ailesine yeniden güven vermeye çalışır. Geçmiş bir türlü Pilot'un peşini bırakmaz. Pilot, sevdiği kadını ve ailesini korumayı başarabilecek mi?

KİMSE BİLMEZ 21. SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Uygar Sevda'yı elde etmek için akıl almaz oyunlar hazırlayarak Ali'den kurtulmak ister. Ali'nin eski eşi Özlem'i kullanarak yeni bir plan hazırlayan Uygar, bu sayede Sevda ile aralarındaki engelleri kaldırmak ister. Kardeşini bulmak için her yolu deneyen Ali, karşısına çıkan engeller yüzünden zor anlar yaşar. Bunu fırsata çevirmek isteyen Uygar ise Erniko'yu öldüren kişinin Ali olduğunu Pilot'a duyurmak için yeni bir plan daha yapar. Öte yandan Duygu, Pilot'un düşmanları tarafından kaçırılır. Duygu'nun hayatta kalması tek bir şeye bağlıdır.