Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim oldu? 15 Kasım Gelinim Mutfakta'dan elenen isim kim? İşte puan durumu

Ekranların büyük ilgiyle takip edilen ve Fatih Ürek'in sunuculuğunu yaptığı Gelinim Mutfakta bugün haftanın final bölümüyle ekranlara geldi. Ekranları başından bugünkü bölümü takip edemeyenler Gelinim Mutfakta'da haftanın final bölümünde birincinin kim olduğu ve yarışmaya hangi gelin ve kaynananın veda ettiği merak ediyor. Peki, Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim oldu? 15 Kasım Gelinim Mutfakta'dan bu hafta kim elendi? İşte programın final bölümüne dair bilgiler...

Giriş Tarihi 15 Kasım 2019, 15:44 Güncelleme 15 Kasım 2019, 16:48
Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim oldu? 15 Kasım Gelinim Mutfakta’dan elenen isim kim? İşte puan durumu

İÇİNDEKİLER

Kanal D ekranlarında haftaiçi her gün saat 13.00'te izleyici karşısına çıkan Gelinim Mutfakta'da haftanın final bölümü merakla takip edildi. Programı kaçıran izleyiciler haftanın final programında yaşanan olayları araştırıyor. Bu kapsamda özellikle şu saatlerde Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim oldu sorusu hakkında araştırmalar artış gösterdi. Peki, Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim oldu? 15 Kasım Gelinim Mutfakta'dan bu hafta kim elendi? İşte puan durumu...

GELİNİM MUTFAKTA HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Gelinim Mutfakta'da beş altın bileziğin sahibi 67 puan toplayan Elif oldu. 49 puan toplayan Hanım Fırat ve kayınvalidesi Naciye Ersoy elendi.

GELİNİM MUTFAKTA'DA HAFTANIN FİNALİNDE NELER YAŞANDI?

Gelinleri hafta finalinde yapacakları olan tatlı her tarafı çikolataya boğuyor. Fatih Ürek, gelinleri yanlış yaptıkları konusunda uyarıyor. Fakat kendisi de çikolatanın azizliğine uğruyor. Mutfak çikolataya bulanıyor ve izleyenler eğlenceli anlar yaşatıyor. Hafta finaline ise kura çekimi damgasını vuruyor. Beş altın bileziği kim kazanacak? Elenen yarışmacı kim olacak?

İŞTE PROGRAMDA DÜN YAŞANANLAR...

Hamile olan Melike rahatsızlanıyor. Melike, hamileliğinin son anlarını yaşadığı için programda ufak bir sıkıntı yaşıyor. Ona ilk müdahaleyi hemşire olan Elif yapıyor. Bu sırada Elif, yemeğini yaparken tenceresinin azizliğine uğruyor. Fatih Bey, Naciye'den eltileri ile ilgili şaşırtan bir şey öğreniyor.