15 Kasım Kuaförüm Sensin'de bu hafta kim elendi? Kuaförüm Sensin haftanın birincisi kim oldu?

Show TV ekranlarında sevilerek takip edilen Kuaförüm Sensin programı haftanın final bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Haftanın final bölümünü ekranları başında takip edemeyen izleyiciler şu saatlerde elenen ve birinci olan isim hakkında araştırma yapıyor. Kuaförüm Sensin'de bu hafta kim elendi sorusu bu nedenle çok araştırılanlar arasında yer alıyor. Peki, 15 Kasım Kuaförüm Sensin haftanın birincisi kim oldu?

Giriş Tarihi 15 Kasım 2019, 16:05 Güncelleme 15 Kasım 2019, 16:43
15 Kasım Kuaförüm Sensin’de bu hafta kim elendi? Kuaförüm Sensin haftanın birincisi kim oldu?

İÇİNDEKİLER

15 Kasım Kuaförüm Sensin haftanın birincisi kim oldu? Ekranların büyük ilgiyle takip edilen programı Kuaförüm Sensin bugün haftanın final bölümüyle ekranlara geldi. Kuaförüm Sensin'de haftanın final bölümünde birincinin hangi isim olduğu ve yarışmaya hangi ismin veda edeceği merak konusu oldu. Bu nedenle Kuaförüm Sensin'de bu hafta kim elendi sorusuna pek çok kişi tarafından araştırılıyor.

KUAFÖRÜM SENSİN HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Sevcan ve Melek haftayı birinci olarak tamamlayarak 10 bin liralık ödülün sahibi oluyor. Koray ve Sevil haftanın en düşük puanlarını alarak yarışmaya veda ediyor.

KUAFÖRÜM SENSİN 154. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kuaför Koray Negiz makyöz Sevil Öter, model Meltem Saltar'dan oluşan birinci takım, kuaför Sevcan Çakır makyöz Melek Gültekin model Tuğçe Kızıler'den oluşan ikinci takım, kuaför Veli Taşağıl makyöz Neslihan Aydın, model Yıldız Berkdokur'dan oluşan üçüncü takım, kuaför Bilal Ağın, makyöz Buse Nur Şimşek ve model Buse Dilan Kaya'dan oluşan dördüncü takım yüzü ince gösteren saç kesimi ve makyajı yapmak için yarıştı.

KUAFÖRÜM SENSİN 153. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kuaför Koray Negiz makyöz Sevil Öter, model Meltem Saltar'dan oluşan birinci takım, kuaför Sevcan Çakır makyöz Melek Gültekin model Tuğçe Kızıler'den oluşan ikinci takım, kuaför Veli Taşağıl makyöz Neslihan Aydın, model Yıldız Berkdokur'dan oluşan üçüncü takım, kuaför Bilal Ağın, makyöz Buse Nur Şimşek ve model Buse Dilan Kaya'dan oluşan dördüncü takım ilk buluşma saç ve makyajı yaptı.