Sen Anlat Karadeniz 64. yeni bölüm izle | Sen Anlat Karadeniz final bölümü izle

Çarşamba akşamları saat 20.00'de izleyicisiyle buluşan Sen Anlat Karadeniz bu akşam final bölümüyle ekranlara veda etti. Dizinin final bölümünde heyecan doruktaydı. Final bölümünde bugüne kadar işlerin içinden sıyrılmayı başaran Genco için artık gidecek bir yer kalmadı ve sonuna adım adım yaklaşmaya başladı. Peki, final bölümünde neler yaşandı? Sen Anlat Karadeniz 64. final bölümü izle seçeneği takvim.com.tr'de.

Giriş Tarihi 13 Kasım 2019, 19:39 Güncelleme 14 Kasım 2019, 01:42
Sen Anlat Karadeniz 64. yeni bölüm izle | Sen Anlat Karadeniz final bölümü izle

İÇİNDEKİLER



Yayınlandığı günden bu yana izleyiciler tarafından büyük bir ilgiyle takip edilen Sen Anlat Karadeniz bu akşam saat 20.00'de final bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Yeni bölümde Tarık ve Mercan ortasında kalmaktan zevk duydukları bir ateşin içine düşerken, Ferhat ve Hazan da içlerine düşen ateşin etkisiyle birbirlerine söz verdi. Sen Anlat Karadeniz 64. yeni bölüm izle seçeneğini üst kısımda bulabilirsiniz.

SEN ANLAT KARADENİZ FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Bugüne kadar işlerin içinden sıyrılmayı başaran Genco için artık gidecek bir yer kalmamıştır ve çoktan hak ettiği sona adım adım yaklaşmaktadır.

FİKRET YOLA ÇIKIYOR

Fikret, Tahir'e vasiyetini teslim ettikten sonra, geçmişte kalan son bir hesabı kapatmak üzere yola çıkar.

FERHAT VE HAZAN BİRBİRLERİNE SÖZ VERİYOR

Tarık ve Mercan ortasında kalmaktan zevk duydukları bir ateşin içine düşerken, Ferhat ve Hazan da içlerine düşen ateşin etkisiyle birbirlerine söz verirler.

NEFES KENDİNE YENİ BİR YOL ÇİZİYOR

Tahir ile Nefes ise kızları Masal'ı kucaklarına almanın sevincini yaşarken, Nefes kendine yepyeni bir yol çizme hazırlığındadır.