Yayın tarihi belli oldu! Kuruluş Osman ne zaman başlayacak? Kuruluş Osman fragmanı, oyuncu kadrosu ve konusu

Kuruluş Osman için geri sayım başladı. atv ekranlarında fırtına estirecek Kuruluş Osman'ın merakla beklenen yayın tarihi belli oldu. Dizinin oyuncu kadrosu şimdiden merak edilmeye başlandı. Yayınlanan fragmanda 'Bamsı'nın gözükmesi seyirciyi heyecanlandırı. Peki, Kuruluş Osman ne zaman başlayacak? Kuruluş Osman'ın oyuncu kadrosunda kimler var? İşte Kuruluş Osman fragmanı ve konusu...

Giriş Tarihi 12 Kasım 2019, 14:56 Güncelleme 12 Kasım 2019, 15:04
Yayın tarihi belli oldu! Kuruluş Osman ne zaman başlayacak? Kuruluş Osman fragmanı, oyuncu kadrosu ve konusu

İÇİNDEKİLER

Kuruluş Osman ne zaman başlayacak? Diriliş Ertuğrul'un devamı olarak atv ekranlarında seyirci karşısına çıkacak Kuruluş Osman'ın ne zaman başlayacağı merak ediliyordu. Yayıncı kuruluş tarafından paylaşılan 1. bölüm fragmanı ile dizinin yayın tarihi belli oldu. Fragmanda, Bamsı'nın gözükmesi izleyiciyi heyecanlandırdı. Şimdi ise dizinin oyuncuları merak ediliyor. Peki, Kuruluş Osman ne zaman başlayacak? Kuruluş Osman'ın oyuncu kadrosunda kimler var? İşte Kuruluş Osman fragmanı ve konusu...

KURULUŞ OSMAN NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Fenomen dizileri izleyiciyle buluşturan atv'de Kuruluş Osman rüzgarı esecek.

İşte Kuruluş Osman 1. bölüm fragmanı;

KURULUŞ OSMAN OYUNCU KADROSU

Burak Özçivit dizide Osman Bey karakterine hayat verecek. Ayşegül Günay, dizide Osman Bey'in yengesi Zühre Hanım rolüne hayat verecek.

Daha önce Neredesin Firuze filmi ve Kurtlar Vadisi Pusu gibi dizilerde oynayan Ragıp Savaş Osman Bey'in amcası Dündar Bey'i oynayacak. Uzun süredir ekranlarda olmayan Saruhan Hünel, Kuruluş Osman dizisiyle ekranlara dönecek.

BAMSI KİMDİR?

Bamsı Beyrek Dede Korkut hikayelerinde, Türk, Azerbaycan ve bazı Altay efsaneleri ve masallarda bahsedilen Türk kahramandır.

Bey Böyrek, Bay Bura, Bey Birye, Beğ Beyreg, Bey Beyrek, Bay Börek, Bağ Böğrek gibi isimlerde de bilinmektedir. Atının ismi Dengiboz veya Bengiboz'dur. Bamsı Beyrek, masallardaki ana karakter olan Salur Kazan'ın en yakın arkadaşıdır. Tüm Oğuz beyleri içinde en yakışıklı dört kişiden biridir. Bamsı Beyrek'in ismine Dede Korkut hikâyeleri dışında da rastlanır.

BAMSI İÇ SAVAŞTA KAÇIRILDI

Oğuzlar arasındaki iç savaşın anlatıldığı masalda, Bamsı Beyrek'in kaçırılmasından da bahsedilir.

İç Oğuz ve Dış Oğuz arasında düşmanlık başlamıştır. Bamsı Beyrek'in kendisi İç Oğuz'dan olup karısı Dış Oğuz'dandır. Dış Oğuz beyleri Beyrek'i yanlarına çağırıp kendilerini desteklemesini isterler. Beyrek ise İç Oğuz'un başındaki Salur Kazan'ın en yakın arkadaşıdır ve ona ihanet etmez. O zaman Aruz Koca sinirlenir ve Beyrek'i yaralar.