Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 147. bölüm fragmanı: Ölümcül pazarlık! EDHO yeni bölümde neler olacak?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 147. bölüm fragmanı izleyiciyi şoke etti! Çakırbeyliler'in baş düşmanı Altan, Hızır Ali'nin elinde olmasının verdiği rahatlıkla Hızır'dan oğlunun canına karşılık önemli bilgilerin yer aldığı bilgisayarı istiyor ancak Tipi'nin beklenmedik çıkışı Hızır Ali'nin hayatını tehlikeye atacak. Atv'nin Salı akşamlarının vazgeçilmez dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 147. yeni bölüm fragmanının yayınlanmasıyla izleyici Hızır Ali'nin ölüp ölmeyeceğini merak etmeye başladı. İşte EDHO 147. bölümde yaşanacaklar ve izleyicide büyük merak uyandıran Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 147. bölüm fragmanı...

Giriş Tarihi 11 Kasım 2019, 12:06 Güncelleme 11 Kasım 2019, 12:48
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 147. bölüm fragmanı: Ölümcül pazarlık! EDHO yeni bölümde neler olacak?

İÇİNDEKİLER

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 147. bölüm ile Atv ekranlarında izleyicisi ile buluşmaya hazırlanıyor. Yayınlanan EDHO yeni fragmanı ile izleyici Hızır Ali'nin ölüp ölmeyeceğini merak ediyor. Altan'ı boğarak öldürmeye çalışan Tipi, farkında olmadan bir felakete mi yol açacak? Oktay Kaynarca (Hızır Çakırbeyli), Naz Elmas (Sevda Meftun), Selda Alkor (Melike Meftun), Burak Sergen (Feyyaz Meftun), Mustafa Üstündağ (Boran), Yunus Emre Yıldırımer (Alpaslan Çakırbeyli), Ozan Akbaba (İlyas Çakırbeyli), Sabina Toziya (Hayriye Çakırbeyli) gibi güçlü oyuncu kadrosuna sahp olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümde neler olacak?

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 147. BÖLÜM FRAGMANI İZLE - TIKLA

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 147. YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Altan, Hızır Ali'nin elinde olmasının verdiği güvenle, rahatça karşına çıkabildiği Hızır'dan, oğlunun canına karşılık içinde çok önemli bilgilerin olduğu bilgisayarı ister. Böyle bir tehdidin karşısında uzlaşma yoluna gitmek zorunda kalan Hızır, bilgisayarı vermeye razı olsa da Tipi'nin beklenmedik çıkışı Hızır Ali'nin hayatını tehlikeye atacaktır. Oğlunun canını kurtarmak için Altan ile anlaşmak zorunda olan bir diğer isim de Tufan'dır. Aynı oyunu Sınırsızlarla birlikte, bu kez silahların saklandığı depoyu öğrenmek için kuran Altan, ne kadar ciddi olduğunu Tufan'ın gözleri önünde yeğeni Kemal'i öldürerek kanıtlayacaktır.

Altan yaptığı eylemlerle Çakırbeylilerin sabrını sınarken, Melike Meftun da yeğenleriyle planlar yapmaya devam eder. Ablasının oyunlarından sıkılan Feyyaz ise Meftun ailesinin kontrolünün kendisinde olduğunu bu kez sert bir dille gösterecektir.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Sevda, hamile olduğunu söyleyerek Hızır'ı elindeki en güçlü silahla bitirmeyi amaçlamıştır.

HIZIR ALDIĞI HABERLE SARSILIYOR

Aldığı haberle sarsılan Hızır, kurulan evlilik oyununun gerçeğe dönüşmesinden endişe duyarken Feyyaz'ın bu konudaki kararı herkesi şaşırtacaktır. Sadece Hızır'ı değil tüm Çakırbeylileri etkileyecek olan haber, gün geçmeden yayılır.