Atv'de heyecan başlıyor! Kuruluş Osman 1. bölüm yayın tarihi açıklandı mı? Kuruluş Osman ne zaman yayınlanacak?

Kuruluş Osman dizisi ne zaman başlayacak? atv'nin sezona damga vuracak dizisi Kuruluş Osman için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Yayınlanan ilk tnaıtım 35 milyon, ikinci tanıtım ise 20 milyondan fazla izlendi. Dizinin takipçileri, sezonun ne zaman başlayacağını araştırıyor. Peki, Kuruluş Osman 1. bölüm yayın tarihi açıklandı mı? Kuruluş Osman ne zaman yayınlanacak?

Giriş Tarihi 05 Kasım 2019, 11:32 Güncelleme 05 Kasım 2019, 11:32
Atv’de heyecan başlıyor! Kuruluş Osman 1. bölüm yayın tarihi açıklandı mı? Kuruluş Osman ne zaman yayınlanacak?

İÇİNDEKİLER

Kuruluş Osman 1. bölüm yayın tarihi açıklandı mı? atv'de yayınlanan Kuruluş Osman'dan iki tanıtım geldi. Daha ilk bölümü yayınlanmadan rekorları alt üst eden Kuruluş Osman'ın yeni sezonu heyecanla bekleniyor. Diriliş Ertuğrul'un devamı olarak atv'de izleyici karşısına çıkacak Kuruluş Osman dizisi için geri sayım başladı. Peki, Kuruluş Osman 1. bölüm yayın tarihi açıklandı mı? Kuruluş Osman ne zaman yayınlanacak? İşte Kuruluş Osman'ın 1. bölüm tanıtımları...

KURULUŞ OSMAN 1. BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Heyecanla beklenen Kuruluş Osman'ın yeni bölüm tarihi henüz belli olmadı. Yayınlanan tanıtımlar 'Çok Yakında' başlığıyla seyircinin karşısına çıktı. Kuruluş Osman'ın kasım ayının ortalarına doğru başlaması bekleniyor. Kuruluş Osman'ın 1. sezon yayın tarihi belli olduğunda haberimizin içeriğinde yer alacak.

Kuruluş Osman 1. bölüm fragmanı:

İKTİDAR VE CİHAN DEVLETİ MÜJDESİ

Geçtiğimiz akşam atv ekranlarında yayınlanan Kuruluş Osman'ın ikinci tanıtımında, Burak Özçivit'in canlandırdığı Osman Bey'in "Alplerim, beylerim, balalarım, nice demdir düşman azgınlaştı. İhanet zalimleşti. Dost bildiklerimiz sessizleşti. Ne gam, ne keder, ne hüzün! Biliriz ki Allah bize yeter! İmanımız bize yeter! Yüreğimiz yeter. İmdi azgınlaşan düşmanın, zalimleşen ihanetin nefesini kesme vaktidir. İmdi şehadet şerbeti içmenin, aslanlar gibi kükremenin, destanlar yazmanın vaktidir. İmdi milletimizin ikbali için, mazlumların kurtuluşu için devlet olma vaktidir. Benimle birlikte devlet olmaya var mısınız?" sözleri büyük beğeni topladı.

MİLYONLARCA İZLENME, BEĞENİ VE YORUM
Osman Bey'e hayat veren, dizinin başrol oyuncusu Burak Özçivit'in tanıtımdaki performansı çok beğenilirken, Osman Bey'in "Benimle devlet olmaya var mısınız?" sözleri sosyal medyaya damgasını vurup, #DevletOlmak etiketi Türkiye ve Dünya Trending Topics listesinde yer aldı.

Osman Bey'e hayat veren dizinin başrol oyuncusu Burak Özçivit'in tanıtımdaki performansı çok beğenilirken Şeyh Edebali'nin Osman Bey'e müjde ve nasihat olan sözleri tanıtıma damga vurdu.

İşte o sözler:

"Ey Oğul! Unutma! Yolumuz; ezelden ebede kadardır. Gayemiz; gönüller yapmaktır. Davamız; kul olmaktır", "Ey Oğul! Hilalin gölgesinde adalet ol. Merhamet ol. Derman ol. Gazi ol. Devlet ol" ve "Ey Oğul! Millete bey olasın. Mazlumlara Fatih olasın. Zalimlere Yavuz olasın. Diyarlara Süleyman olasın. Devleti ebed müddet olasın" sosyal medyada kısa sürede yayıldı.

Kuruluş Osman'ın ilk tanıtımında; Osman Bey sisler arasından atıyla babası Ertuğrul Bey'in otağına gelir ve kararlı biçimde bey otağına yürür. Otağın kapısını açmasıyla ışık huzmeleri arasında sahibini bekleyen tahtı görür.

Tahtın üzerinde sancak, pusat ve rahnenin üzerinde Kur'an'ı Kerim vardır. Kur'an-ı Kerim'de Fetih Suresi sayfası açıktır. Osman, tahta doğru hareket ettikçe yer sarsılır.

Dış sesteki Şeyh Edebali, ona iktidarı kuracağı cihan devletini müjdeler ve beylik öğütleri verir. Osman'ın göğsünde kuracağı ve nesli tarafından dünyaya yayılacak olan cihan devletini temsil eden çınar ağacı belirir.

Diz çöken ve başını göğe çeviren Osman Bey, hilali görüp Allah'a teslim olur. Tahta tekrar baktığında ise taht boştur. Sancak, pusat ve Kur'an-ı Kerim, Osman'ın gönlüne işlenmiştir.

Osman Bey'e hayat veren dizinin başrol oyuncusu Burak Özçivit'in tanıtımdaki performansı çok beğenilirken Şeyh Edebali'nin Osman Bey'e müjde ve nasihat olan sözleri "Ey Oğul! Unutma! Yolumuz; ezelden ebede kadardır. Gayemiz; gönüller yapmaktır. Davamız; kul olmaktır", "Ey Oğul! Hilalin gölgesinde adalet ol. Merhamet ol. Derman ol. Gazi ol. Devlet ol" ve "Ey Oğul! Millete bey olasın. Mazlumlara Fatih olasın. Zalimlere Yavuz olasın. Diyarlara Süleyman olasın. Devleti ebed müddet olasın" sosyal medyada kısa sürede yayıldı.