Zalim İstanbul 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Agah testin sonucu ile Civan'ın önüne geçiyor!

Kanal D ekranlarında büyük bir ilgiyle takip edilen Zalim İstanbul dizisi bu akşam saat 20.00'de 17. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Yeni bölümde Agâh testin sonucu ile Civan’ın önüne geçerken, Ceren durumun şaşkınlığını yaşar. Cemre, Cenk’in bıraktığı mektubun peşine düşüyor. Bölümün ardından izleyiciler şimdi Zalim İstanbul 18. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusuna yanıt arıyor. İşte dizinin son bölümünde yaşanan olaylar...

Giriş Tarihi 04 Kasım 2019, 23:01 Güncelleme 05 Kasım 2019, 15:24
Zalim İstanbul 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Agah testin sonucu ile Civan’ın önüne geçiyor!

İÇİNDEKİLER

Pazartesi akşamı saat 20.00'de izleyicisiyle buluşan Zalim İstanbul'un yeni bölümünde heyecan doruktaydı. Yeni bölümde Cenk mektubun annesi tarafından alınmış olduğunu düşünürken, mektubu okuyan kişi beklemediği anda karşısına çıkıyor. Heyecan dolu bölümün ardından izleyiciler Zalim İstanbul 18. bölüm fragmanını bekliyor. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

ZALİM İSTANBUL SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ceren, Cenk ile girdikleri yolun köşkten ve paradan çok uzakta olduğunu fark etmesi ile yönünü değiştirir. Duydukları ile ortalığı yangın yerine çeviren Civan, Cenk'i karşısında bulduğunda artık ok yaydan çıkmıştır.

AGAH HAREKETE GEÇİYOR

Agâh testin sonucu ile Civan'ın önüne geçerken, Ceren durumun şaşkınlığını yaşar. Cemre, Cenk'in bıraktığı mektubun peşine düşer.

ŞENİZ'İN PLANI NE?

Cenk mektubun annesi tarafından alınmış olduğunu düşünürken, mektubu okuyan kişi beklemediği anda karşısına çıkacaktır. Şeniz tüm gücüyle Agah'ın üzerine esmek için hazırlanmaktadır.

AGAH YEĞENİNİN İYİLEŞMESİNİ İSTİYOR

Agah tüm bu karmaşadan uzakta yeğeninin gün geçtikçe iyileşmesini izler. Agah'ın bilmediği ise Nedim'in doktorunun Cemreyi zor bir karar aşamasında bıraktığıdır.

KÖŞKE BOMBA GİBİ DÜŞECEK HABER

Köşk Cemre ve Cenk için düğün yemeğine hazırlanırken beklenmeyen bir misafir adım adım köşke bomba gibi düşecektir.