Çukur 75. yeni bölüm fragmanı yayına girdi mi? Murtaza, Yamaç ve Cumali ile karşı karşıya geliyor!

Show TV ekranlarında Pazartesi akşamı izleyici karşısına çıkan Çukur dizisinin 74. bölümünde tansiyon iyice yükseldi. Çukur'da yaşanan gelişmeler izleyiciler tarafından yakından takip edilirken Murtaza, Yamaç ve Cumali ile karşı karşıya geldi. Bölümün sona ermesiyle birlikte izleyiciler büyük bir heyecanla Çukur 75. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusuna yanıt aramaya başladı. İşte son bölümde yaşananlar...

Giriş Tarihi 04 Kasım 2019, 23:50 Güncelleme 04 Kasım 2019, 23:50
Çukur 75. yeni bölüm fragmanı yayına girdi mi? Murtaza, Yamaç ve Cumali ile karşı karşıya geliyor!

İÇİNDEKİLER

Pazartesi akşamı izleyicileri ekran başına kilitleyen Çukur'da bu hafta yaşanan gelişmeler heyecanla takip edildi. Yeni bölümde Aliço, babasının baskısı altında çok zor günler geçirirken Yamaç ve Çukurlular Aliço'dan gelen gizemli şifrenin peşine düşüyor. Heyecan dolu bölümün ardından izleyiciler Çukur 75. bölüm fragmanını beklemeye başladı. Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yamaç, kendini beklenmedik bir olayın içinde bulunca zor bir karar verecek ve Koçovalıların evine sürpriz bir misafir getirecek. Kardeşlerini kurtarmak için Karaca'yı kaçıran Azer ve Karaca'nın arasında yaşanacaklar heyecanla beklenecek.

AKIN KÖŞEYE SIKIŞIYOR

Yamaç'ın onu Çukur'dan kovmasıyla beklenmedik bir anda darbe yiyen Akın, Karaca'nın da kaçırılmasıyla iyice köşeye sıkışacak.

TANSİYON YÜKSELİYOR

Aliço, babasının baskısı altında çok zor günler geçirirken Yamaç ve Çukurlular Aliço'dan gelen gizemli şifrenin peşine düşecek ve Yavuz'un kurduğu tuzaklarla karşılaşacak. Cumali ise Dağhan ve Murtaza'yla yüzleşecek. Murtaza'nın Yamaç ve Cumali'yle karşı karşıya geldiği anlar tansiyonu yükseltecek.

KOÇOVALILAR GERİ DÖNÜLMEZ BİR YOLA GİRİYOR

Koçovalılar, herkesten güçlü olmak için çıktıkları yolda ilk adımlarını hep birlikte atacak ve geri dönülmez bir yola girecekler.