Benim Tatlı Yalanım 21. yeni bölüm fragmanı yayına girdi mi? Aylin Kayra'nın velayeti için uğraşıyor!

Star TV ekranlarının büyük bir merakla takip edilen dizisi Benim Tatlı Yalanım 20. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Yeni bölümde Aylin Kayra'nın velayeti için uğraşırken Nejat'ın avukatı durumu mahkemeye taşımanın olumsuz sonuçları olabileceğini söylüyor. Son bölümün ardından Benim Tatlı Yalanım 21. bölüm fragmanı beklenmeye başlandı. İşte son bölümde yaşananlar...

Giriş Tarihi 02 Kasım 2019, 23:06 Güncelleme 02 Kasım 2019, 23:06
Benim Tatlı Yalanım 21. yeni bölüm fragmanı yayına girdi mi? Aylin Kayra’nın velayeti için uğraşıyor!

İÇİNDEKİLER

Yayınlandığı günden bu yana beğenilerek takip edilen Benim Tatlı Yalanım dizisinde bu hafta heyecan doruktaydı. Yeni bölümde Kayra, Aylin'in annesi olduğu gerçeğiyle yüzleşmekte zorluk yaşadı. Heyecan dolu bölümün ardından Benim Tatlı Yalanım 21. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusu merakla araştırılıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

BENİM TATLI YALANIM SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Aylin, Kayra'nın velayetini alabilmek için harekete geçmiştir. Nejat'ın avukatı durumu mahkemeye taşımanın olumsuz sonuçları olabileceğini söyleyerek, bir orta yol bulmalarını önerir.

AYLİN DAVADAN VAZGEÇECEK Mİ?

Aylin'i velayet davası açmaktan vazgeçirmek için Kayra ile görüşmesini sağlayacaklardır.

KAYRA GERÇEKLERLE YÜZLEŞEMİYOR

Kayra, Aylin'in annesi olduğu gerçeğiyle yüzleşmekte zorluk yaşamaktadır ve babasını üzmemek için bu durumu kendi kendine çözmeye çalışır.

YENİ KARAR

Aylin, Kayra'nın sakladığı sırrı öğrenince, hepsinin hayatını değiştirecek bir karar verir.