ATV Hercai 19. son bölüm full izle: Reyyan, Miran'ın yaralarını sarıyor! Hercai 20. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Hercai 19. son bölümü ile ekranlara geldi. Yayınlandığı ilk günden beri izleyiciyi ekran başına kilitleyen Hercai'nin son bölümünde Reyyan, Miran'ın yaralarını sarıyor. Dilşah'ın emaneti artık Hazar'ın elinde. Peki, Hercai 20. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Hercai 19. son bölümde neler yaşandı? İşte Hercai 19. bölüm full izleme ekranı...

Giriş Tarihi 02 Kasım 2019, 10:58 Güncelleme 02 Kasım 2019, 11:53
ATV Hercai 19. son bölüm full izle: Reyyan, Miran’ın yaralarını sarıyor! Hercai 20. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İÇİNDEKİLER

ATV Hercai 19. son bölüm full izle! Başrollerini Akın Akınözü ve Ebru Şahin'in paylaştığı Hercai 19. bölümüyle seyircisinin karşısına çıktı. Hercai'nin bu bölümünde, Azize Aslanbey, Miran ve Reyyan'ın aşına daha fazla direnemedi. Babaannesinin oyununu bozan Miran'ın acısını Reyyan sevgisiyle dindiriyor. Hercai'nin son bölümünü kaçıranlar ve yeniden izlemeyen isteyenler son bölümü full kesintisiz sayfamızdan izleyebilecekler. Peki, Hercai 20. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Hercai 19. son bölümde neler yaşandı? İşte Hercai 19. bölüm full izleme ekranı...

HERCAİ 20. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

atv ekranlarının fenomen dizisi Hercai'nin 20. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Heyecanla beklenen yeni tanıtımın önümüzdeki günlerde yayınlanması bekleniyor. Yayıncı kuruluş tarafından fragman yayınlandığında haberimizin içeriğinden izleyebilirsiniz.

DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR! Hercai bölümleri ve fragmanları izlemek için tıklayın

HERCAİ 19. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Bugüne kadar oynadığı oyunlarla her istediğine sahip olan Azize Aslanbey, Miran ve Reyyan'ın aşkı karşısında daha fazla direnemez ve yıllardır Miran'ın üzerinde kurmuş olduğu hakimiyet parçalanmaya başlar.

Detaylar için bir sonraki sayfaya geçiniz...

MİRAN GERÇEKLERLE YÜZLEŞİYOR
Babaannesinin oynadığı oyunu ortaya çıkaran Miran ilk defa yüzleştiği bu gerçekle sarsılırken, gözleri önünde sevdiği adamın acı çekmesine dayanamayan Reyyan sevgisiyle Miran'ın yaralarını sarmaya çalışır.

ESMA MEKTUBU VERİYOR
Azize'nin intikam sevdası uğruna masum insanların hayatlarını cehenneme çevirmesine artık seyirci kalamayan Esma, Azize'yi durdurmak için Dilşah'ın kendisine emanet ettiği mektubu Hazar'a teslim eder.

HAZAR GERÇEKLERİ İSPATLAYABİLECEK Mİ?
Yıllar önce büyük bir sevdayla bağlandığı Dilşah'ın geçmişten uzattığı yardım eli sayesinde Miran'a doğruları ispatlayacağına inanan Hazar acaba Azize'ye karşı verdiği bu mücadeleyi kazanıp Miran'ı suçsuz olduğuna inandırmaya çalışırken, Reyyan'ı Aslanbey konağından çıkarabilecek midir?