Payitaht Abdülhamid 95. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Zalman büyük bir savaş çıkarmak için uğraşıyor

Ekranların sevilen dizisi Payitaht Abdülhamid bu akşam 94. bölümüyle izleyicisi karşısına çıktı. Heyecanın dorukta olduğu bölümde Zalman savaşın ayak seslerini payitahta yankılatmak için acımasız bir plan yapıyor. Bölümün sona bulmasıyla birlikte izleyiciler Payitaht Abdülhamid 94. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusuna yanıt arıyor. İşte dizinin son bölümüne dair detaylar...

Giriş Tarihi 01 Kasım 2019, 23:31 Güncelleme 02 Kasım 2019, 23:06
Payitaht Abdülhamid 95. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Zalman büyük bir savaş çıkarmak için uğraşıyor

İÇİNDEKİLER

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Payitaht Abdülhamid'in yeni bölümünde heyecan dolu dakikalar yaşandı. Yeni bölümde Naime kapalı kaldığı bodrum katında olayların sandığından daha büyük olduğunu anlıyor. Heyecan dolu bölümün ardından izleyiciler Payitaht Abdülhamid 95. bölüm fragmanını bekliyor. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Abdülhamid kimyasal silah satan bir tüccarı tutuklamıştır. Zalman savaşın ayak seslerini payitahta yankılatmak için acımasız bir plan yapar. İngiliz sefirini tüccarı serbest bıraktırmak için saraya gönderir.

SAVAŞ BAŞLAYACAK MI?

Böylece Osmanlı ve İngilizleri karşı karşıya getirecek, sonrasında tüccarın serbest bırakılması için Payitaht'ta kimyasal bombalar patlatacak ve nihayet beklediği savaşı başlatacaktır. Sokaklarda patlamaya hazır üç fıçı barut dolaşmaya başlar.

PAYİTAHT'TA TEHLİKE

Ahmet Paşa peşlerine düşer. Ama bulduğu fıçılar kimsayal olmayan barutlardır. Tehlike Payitaht'ın sokaklarında kol gezmektedir.

HALİL HALİD TUZAĞA DÜŞÜYOR

Joris Robina'nın kızını alabilmek için geri döner. Çocuk Darülhayrı Ali'dedir. Ve almak için de Halil Halid'in iznine muhtaçtır. Halil Halid'i tuzağa düşürüp ele geçirirler. Halil Halid'in adamları okul yolunda önlerini keser. Silahlar birbirine doğrultulurken çok yakınlarında küçük çocuklar vardır.

ORTALIKTA PANİK HAVASI HAKİM

Haremde Nureddin vebaya yakalanınca kıyamet kopar. Cemile, Bidar'ı suçlar büyük bir öfkeyle. Naime ise kapalı kaldığı bodrum katında olayların sandığından daha büyük olduğunu anlar ve Bidar Sultan'la birlikte misyonerliğin ardındaki ismi araştırmaya devam eder. Bu arada veba salgını bütün haremi sarar.