Arka Sokaklar 530. yeni bölüm fragmanı yayına girdi mi? Ekip Nadir'e büyük darbe vuruyor!

Yayınlandığı günden bu yana Kanal D ekranlarında ilgi çeken Arka Sokaklar dizisi bu akşam saat 20.00'de izleyicisiyle buluştu. Yeni bölümde mekanının yakıldığı haberini öğrenen Nadir deliye dönüyor ve bunu yapanın Vladimir olduğunu düşünüyor. İzleyiciler bölümün ardından Arka Sokaklar 530. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusuna yanıt arıyor. İşte dizinin son bölümünde yaşanan olaylar...

Giriş Tarihi 01 Kasım 2019, 23:17 Güncelleme 01 Kasım 2019, 23:18
Arka Sokaklar 530. yeni bölüm fragmanı yayına girdi mi? Ekip Nadir’e büyük darbe vuruyor!

İÇİNDEKİLER

Bu akşam 529. bölümüyle izleyici karşısına çıkan Arka Sokaklar'da bu hafta ortalık iyice karıştı. Yeni bölümde Selin'in, Seray'ın ölümünü araştırması sonucunda Kudret diye bir adama ulaşıyor. İzleyiciler heyecan dolu bölümün son bulmasıyla birlikte Arka Sokaklar 530. bölüm fragmanını bekliyor. Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Polislerimiz gizli görev yürüterek Kolsuz'un mekanına Nadir'in mallarının ineceğini öğrenir ve baskın planları başlar. Mekanının yakıldığı haberini öğrenen Nadir deliye döner. Ve bunu yapanın Vladimir olduğunu düşünür.

EKİP VLADİMİR'İN PEŞİNDE

Polislerimiz de Vladimir'i araştırır ve kaldığı otelin önüne gelirler. Tam o esnada Vladimir'e saldırı gerçekleşir. Polislerimiz Kolsuz'un mekanına ikinci bir baskın için gittiği sırada çok fena tuzağa düşürülürler.

VLADİMİR SORGUDA

Polislerimiz Vladimir'i sorguya alır; ancak dokunulmazlığı olduğunu öğreniriz. Nadir'in adamları, Ezgi'nin evine taktığı kameradan Cemal'i daha önce izlemişlerdi ve mal alışverişi yapıldıktan sonra Batur, Cemal'i tanır.

SELİN, SERAY'IN ÖLÜMÜNÜ ARAŞTIRIYOR

Selin'in, Seray'ın ölümünü araştırması sonucunda Kudret diye bir adama ulaşılır. Adamın yanında gidildiği sırada adam kaçmaya başlar fakat yakalanıp konuşturulur. Kudret'ten edinilen bilgiye göre istasyondaki kasada para ve laptop çantası vardır.

Para çantasını Sinan getirmiştir. Öte yandan ise laptopta Nadir kendileri hakkında bilgiler görür ve laptopu yakar. Selin ve Mesut kafa dinlemek için gittikleri yerden döndükleri sırada lastikleri patlatılmıştır ve Sinan tarafından peşinden düşmesi konusunda bir not bırakılır.