Sevgili Geçmiş'in Deren Kutlu'su Melis Sezen kimdir? Melis Sezen nereli ve kaç yaşında?

Sevgili Geçmiş dizisi bu akşam Star TV ekranlarında başlıyor. Diziyi ekranları başında takip eden izleyiciler ise Sevgili Geçmiş oyuncuları hakkında araştırma yapıyor. Sevgili Geçmiş dizisinde Deren Kutlu karakterine Melis Sezen hayat veriyor. Peki, Sevgili Geçmiş'in Deren Kutlu'su Melis Sezen kimdir? Melis Sezen kaç yaşında, nerelidir? İşte merak edilen detaylar...

Giriş Tarihi 25 Ekim 2019, 19:27 Güncelleme 25 Ekim 2019, 19:30
Sevgili Geçmiş’in Deren Kutlu’su Melis Sezen kimdir? Melis Sezen nereli ve kaç yaşında?

İÇİNDEKİLER

Star TV'de bu akşam Sevgili Geçmiş dizisi saat 20.00'de ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkıyor. Dizide dikkat çeken karakterlerden birisi de Deren Kutlu oldu. Dizide Deren Kutlu'yu güzel oyuncu Melis Sezen canlandırıyor. İzleyiciler ise şimdi Sevgili Geçmiş'in Deren Kutlu'su Melis Sezen kimdir sorusuna yanıt arıyor. Peki, Melis Sezen kaç yaşında, nerelidir? İşte hayatı...

MELİS SEZEN KİMDİR?

Melis Sezen, 2 Aralık 1993 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Koç Üniversitesi'nde Medya ve Görsel Sanatlar Bölümü'nde eğitim gören Melis Sezen, Hayat Bazen Tatlıdır dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşadı.

Tolgahan Sayışman, Hande Erçel ve Berk Hakman'Iın başrollerini paylaştığı Siyah İnci dizisinde Ebru karakterine hayat verdi. Ayrıca Tilki Yuvası, Şampiyon ve Dünya Hali filmlerinde rol aldı. Dünya Hali'nde şarkıcı Murat Dalkılıç'la başrolü üstlendi.

Melis Sezen bu yıl Kanal D ekranlarında yayınlanan Leke dizisinde rol aldı.

SEVGİLİ GEÇMİŞ KONUSU

Birbirinden habersiz büyümüş üç kız kardeş bir gün gizemli bir mektup alırlar ve aralarından birinin düğününde buluşurlar. Ama düğün gecesi kendilerini hiç beklemedikleri bir durumun içinde bulacaklardır. Biri müzisyen, diğeri doktor, bir diğeri ise uçsuz bucaksız üzüm bağlarının sahibi olan üç kardeş o geceden sonra Ege'nin güzel kasabası Güneşli Bahçe'den çıkamazlar ve birlikte yaşamaya mecbur kalırlar. Bir kriz durumunda oluşan bu mecburiyet hali zamanla yerini kardeşliği, arkadaşlığı ve dayanışmayı keşfetme macerasına bırakır. Aynı çocukluk hatıralarını paylaşmamışlardır, birlikte büyümemişlerdir, birbirlerinden çok başka hayatları vardır ama şimdi aynı kaderi yaşamak zorundadırlar. Bir yandan önlerine çıkan engellerle mücadele ederler bir yandan da aşkın ne demek olduğunu öğrenirler. Geçmişlerine doğru çıktıkları yolculuktaki ilk adımları anneleri Cahide'yi bulmak olur. Fakat geçmişin kapısını her araladıklarında yeni ve sarsıcı bir gerçekle yüz yüze gelirler. Asıl büyük sır yanı başlarında durmaktadır ve gerçek gördüklerinden çok daha başkadır.