Arka Sokaklar 529. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Seray'ın ölümü büyük bir şüphe yaratıyor

Bu akşam 528. bölümüyle izleyici karşısına çıkan Arka Sokaklar'da bu hafta heyecanlı dakikalar yaşandı. Yeni bölümde Rıza Baba’yı eski dostu, Müsteşar Kemal arıyor ve emlak ofisine benzer bir yere götürüyor. İzleyiciler bölümün ardından Arka Sokaklar 529. bölüm fragmanını bekliyor. İşte son bölümde yaşananlar...

Giriş Tarihi 25 Ekim 2019, 22:55 Güncelleme 25 Ekim 2019, 23:12
Arka Sokaklar 529. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Seray’ın ölümü büyük bir şüphe yaratıyor

İÇİNDEKİLER

Kanal D ekranlarında yayınlanan Arka Sokaklar cuma akşamı saat 20.00'de izleyici karşısına çıktı. Arka Sokaklar'ın yeni bölümünde yaşananlar izleyicilerin dikkatini çekti. Bölümde Seray'ın ölümünün ardından Mazlum şüpheli olarak gözaltına alınıyor. Şimdi izleyiciler Arka Sokaklar 529. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusuna yanıt arıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Bahar, ekibe Serpil'in, Nadir için çalıştığı bilgisini verir. Ezgi'nin, Nadir'e olan yakınlığından dolayı Rıza Baba, onu Nadir olayının dışında tutar.

MAZLUM ÖFKELİ

Mazlum, Seray'ın Mesut'u öpmesinden dolayı Seray'a oldukça öfkelidir. Seray ücra bir köşede ölü bulunur. Şüpheli olarak Mazlum gözaltına alınır. Selin, Mazlum'un Seray'a olan öfkesine bir anlam verememektedir.

MODA EVİNE SALDIRI

Ünlü modacı Rüştü Kartal, defile hazırlığı yaptığı sırada moda evi kurşunlanır. En gözde mankeni Melis'tir. Melis'in eski erkek arkadaşı Polat'tan şüphelenirler. Ekip olay yerine gelir. Rüştü, Hüsnü'ye fazlaca yakın davranır ve adeta başına dert olur. Polat ifadeye çağrılır ve Melis, Polat'ın olayla ilgisi olmadığını söyler. Rüştü, Hüsnü'yle beraber koruma evinde saklanacaktır.

BARTU İNTİHAR ETMEYE ÇALIŞIYOR

Ekip, Bartu olayıyla ilgilenir. Bartu isimli genç, uyuşturucu etkisiyle yüksek bir yerden kendini atmaya kalkar. Selin genci durdurur. Ablası Banu emniyete gelir. Genç kız, kardeşine destek olup onu kurtarmaya çalışır. Bartu tedaviye alınır. Tedaviden kaçınca ablası peşine düşer. Esat'ın elinden kardeşini kurtarmaya çalışır. Ekibimiz peşinden gider ve Esat'ın uyuşturucu torbaları yakalanır. Esat Banu'ya bilenir. Bartu'yu kullanır ve Banu'yu öldürmek için çağırır.

RIZA BABA EKİPLE KONUŞUYOR

Rıza Baba'yı eski dostu, Müsteşar Kemal arar. Emlak ofisine benzer bir yere götürür ve orada Savcı Ceyda da beklemektedir. Nadir'i resmi görevde olmadıkları şekilde bitirmek isterler. Rıza'dan da yardım isterler. Rıza Baba, ekibiyle konuşup kararını verecektir. Ekip rozetleri bırakıp yeraltına inecek mi?