Avlu 3. yeni sezon ne zaman başlayacak? Avlu dizisi nerede yayınlanacak? Fragman yayında mı?

Geçen sezon Star TV ekranlarında izleyici karşısına çıkan Avlu dizisinin yeni sezonu izleyiciler tarafından heyecanla bekleniyor. Başrollerinde Demet Evgar, Ceren Moray, Nursel Köse gibi isimlerin yer aldığı Avlu dizisinin yeni sezonda nerede yayınlanacağı da merak konusu oldu. Peki, Avlu 3. yeni sezon ne zaman başlayacak? Avlu dizisi nerede yayınlanacak?

Giriş Tarihi 24 Ekim 2019, 23:37 Güncelleme 24 Ekim 2019, 23:37
Avlu 3. yeni sezon ne zaman başlayacak? Avlu dizisi nerede yayınlanacak? Fragman yayında mı?

İÇİNDEKİLER

İlk iki sezonuyla Star TV ekranlarında dikkat çeken Avlu dizisinin yeni sezonu için geri sayım başladı. "Avlu dizisi nerede yayınlanacak?" sorusu bir süre önce yanıt bulmuştu. Yayın hayatına Netflix üzerinden devam edecek Avlu dizisi 3. sezonuyla seyircisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Peki, Avlu 3. yeni sezon ne zaman başlayacak? İşte merak edilen detaylar...

AVLU YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Başrollerinde Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse gibi ünlü isimlerin yer aldığı Avlu dizisi 3. sezonuyla ekranlara gelecek. Netflix platformunda izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan dizinin yayın tarihi henüz belli olmadı.

AVLU YENİ SEZON FRAGMANI YAYINDA MI?

Avlu'nun yeni sezon fragmanı henüz yayınlanmadı.

AVLU SEZON FİNALİNDE NELER YAŞANDI?

Deniz, yarım kalan hesaplarını kapatmadan firar etmek niyetinde değildir. El değiştiren isyan içeride de dışarıda da tüm dengeleri alt üst eder. Deniz yarım kalan hesaplarını kapatmadan firar etmek niyetinde değildir.

Deniz bir arbede esnasında hayatı boyunca hafızasından silemeyeceği bir manzara ile karşı karşıya kalır. Öyle ki yaşanan bu olay ona kendine verdiği sözleri dahi bir an bile düşünmeden çiğnetecektir.