Kuruluş Osman 2. tanıtımı yayınlandı! Diriliş Ertuğrul'un devamı Kuruluş Osman ne zaman başlayacak?

5 sezon boyunca TRT 1 ekranlarında milyonları ekran başına kilitleyen Diriliş Ertuğrul'un devamı olan Kuruluş Osman çok yakında ATV ekranlarında izleyici karşısına çıkacak. Ekim ayının sonlarına yaklaştığımız şu günlerde izleyiciler şimdi büyük bir heyecanla Diriliş Ertuğrul'un devamı Kuruluş Osman ne zaman başlayacak sorusuna yanıt arıyor. İzleyicilerin merakla beklediği Kuruluş Osman yeni sezon 2. tanıtımı yayınlandı. İşte diziye dair merak edilen detaylar...

Giriş Tarihi 23 Ekim 2019, 21:51 Güncelleme 23 Ekim 2019, 21:51
Kuruluş Osman 2. tanıtımı yayınlandı! Diriliş Ertuğrul’un devamı Kuruluş Osman ne zaman başlayacak?

İÇİNDEKİLER

Ekranların sevilerek takip edilen dizisi Diriliş Ertuğrul Haziran ayında "sezon finali" bölümüyle ekranlara bir süreliğine veda etti. Yeni sezonda dizilerin teker teker başlamasıyla birlikte Kuruluş Osman'ın yayın tarihi de merak konusu oldu. İzleyicileri bu nedenle Diriliş Ertuğrul'un devamı Kuruluş Osman ne zaman başlayacak sorusuyla ilgili araştırmaları artış gösterdi. İşte dizinin yayınlanan yeni tanıtımı...

KURULUŞ OSMAN NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Kuruluş Osman'ın yayınlanan son tanıtımında "Yakında" ibaresine yer verildi. Dizinin yapım şirketi ve ATV'den yayın tarihi hakkında resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak Kuruluş Osman'ın Kasım ayında izleyicisiyle buluşacağı tahmin ediliyor.

O SÖZLER TANITIMA DAMGA VURDU

Osman Bey'e hayat veren dizinin başrol oyuncusu Burak Özçivit'in tanıtımdaki performansı çok beğenilirken Şeyh Edebali'nin Osman Bey'e müjde ve nasihat olan sözleri tanıtıma damga vurdu.

İşte o sözler:

"Ey Oğul! Unutma! Yolumuz; ezelden ebede kadardır. Gayemiz; gönüller yapmaktır. Davamız; kul olmaktır", "Ey Oğul! Hilalin gölgesinde adalet ol. Merhamet ol. Derman ol. Gazi ol. Devlet ol" ve "Ey Oğul! Millete bey olasın. Mazlumlara Fatih olasın. Zalimlere Yavuz olasın. Diyarlara Süleyman olasın. Devleti ebed müddet olasın" sosyal medyada kısa sürede yayıldı.

İKTİDAR VE CİHAN DEVLETİ MÜJDESİ

Kuruluş Osman'ın ilk tanıtımında; Osman Bey sisler arasından atıyla babası Ertuğrul Bey'in otağına gelir ve kararlı biçimde bey otağına yürür. Otağın kapısını açmasıyla ışık huzmeleri arasında sahibini bekleyen tahtı görür.

Tahtın üzerinde sancak, pusat ve rahnenin üzerinde Kur'an'ı Kerim vardır. Kur'an-ı Kerim'de Fetih Suresi sayfası açıktır. Osman, tahta doğru hareket ettikçe yer sarsılır.

Dış sesteki Şeyh Edebali, ona iktidarı kuracağı cihan devletini müjdeler ve beylik öğütleri verir. Osman'ın göğsünde kuracağı ve nesli tarafından dünyaya yayılacak olan cihan devletini temsil eden çınar ağacı belirir.

Diz çöken ve başını göğe çeviren Osman Bey, hilali görüp Allah'a teslim olur. Tahta tekrar baktığında ise taht boştur. Sancak, pusat ve Kur'an-ı Kerim, Osman'ın gönlüne işlenmiştir.

MİLYONLARCA İZLENME, BEĞENİ VE YORUM

Osman Bey'e hayat veren dizinin başrol oyuncusu Burak Özçivit'in tanıtımdaki performansı çok beğenilirken Şeyh Edebali'nin Osman Bey'e müjde ve nasihat olan sözleri "Ey Oğul! Unutma! Yolumuz; ezelden ebede kadardır. Gayemiz; gönüller yapmaktır. Davamız; kul olmaktır", "Ey Oğul! Hilalin gölgesinde adalet ol. Merhamet ol. Derman ol. Gazi ol. Devlet ol" ve "Ey Oğul! Millete bey olasın. Mazlumlara Fatih olasın. Zalimlere Yavuz olasın. Diyarlara Süleyman olasın. Devleti ebed müddet olasın" sosyal medyada kısa sürede yayıldı.