Benim Adım Melek 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Alpay menfaati için her şeyi göze alıyor!

TRT 1 ekranlarının kısa sürede sevilen dizisi Benim Adım Melek bu akşam 5. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Yeni bölümde Alpay, menfaati için her şeyi göze alıyor. Karadağ konağında ise "Melek beni boşadı" cümlesi yankılanıyor. İzleyiciler şimdi bölümün ardından Benim Adım Melek 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusuna yanıt arıyor. İşte son bölümde yaşanan detaylar...

Giriş Tarihi 23 Ekim 2019, 23:05 Güncelleme 23 Ekim 2019, 23:07
Benim Adım Melek 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Alpay menfaati için her şeyi göze alıyor!

İÇİNDEKİLER

Çarşamba akşamlarının ilgiyle takip edilen dizisi Benim Adım Melek, bu akşam yeni bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Yeni bölümde Nefise'nin hamlesi her şeyi değiştirirken, Mithat, geçmişin acısıyla son kararını veriyor. Bölümün ardından izleyiciler Benim Adım Melek 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusunun yanıtı merak edilmeye başlandı. Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

BENİM ADIM MELEK SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Alpay, menfaati için her şeyi göze almıştır. Karadağ konağında ''Melek beni boşadı'' cümlesi yankılanır.

MELEK PERİŞAN HALDE

Melek perişan, Seyitali ise öfkelidir. Baba, kız seneler sonra ilk kez yüz yüzedir. Melek, bütün gerçekleri anlatmaya derman bulabilecek mi? Yoksa yüreği soğumayan Seyitali'nin karşısında sessizliğini koruyacak mı?

NEFİSE'NİN HAMLESİ HER ŞEYİ DEĞİŞTİRECEK

Nefise'nin hamlesi her şeyi değiştirirken, Mithat, geçmişin acısıyla son kararını verir. Pes etmeyen Alpay, kurduğu taze planla Melek'i yeni bir başlangıca sürükler.

MELEK NE YAPACAK?

Hastalığı, çocukları, sırt çevirmiş ailesi derken, Melek'in yüzü hayatın küçük sürprizleri sayesinde bir kez de olsa gülecek mi?