Afili Aşk 20. yeni bölüm fragmanı yayına girdi mi? Terapistten gelen rapor Kerem ve Ayşe’yi şaşırtıyor

Çarşamba akşamı Kanal D'de izleyicisiyle buluşan Afili Aşk'ın 19. bölümü izleyicilerin dikkatini çekti. Heyecanla takip edilen yeni bölümde Kerem ve Ayşe henüz kendilerine bile itiraf edemedikleri duyguların içinde kaybolurken Hülya ikilinin peşine düşüyor. İzleyiciler şimdi Afili Aşk 20. yeni bölüm fragmanını bekliyor. İşte dizinin son bölümünde yaşanan olaylar...

Giriş Tarihi 23 Ekim 2019, 23:43 Güncelleme 23 Ekim 2019, 23:43
Afili Aşk 20. yeni bölüm fragmanı yayına girdi mi? Terapistten gelen rapor Kerem ve Ayşe’yi şaşırtıyor

İÇİNDEKİLER

Afili Aşk dizisi dikkat çeken bölümüyle bu akşam saat 20.00'de izleyici karşısına çıktı. Dizinin yeni bölümünde Ayşe'nin sarhoşken söylediklerini aklından çıkaramayan Hülya, Ceyda'dan da aldığı destekle bu evlilikteki sır perdesini çözmeye çalışıyor. Peki, Afili Aşk 20. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

AFİLİ AŞK SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Terapistten gelen rapor Kerem ve Ayşe'yi şaşırtır. Rapordan çıkan sonuç ikiliyi nasıl etkileyecektir? İkilimiz bir türlü dile getirmedikleri ilk aşk meselesini bir an bile akıllardan çıkaramazlar.

ÖZEL BİR YEMEK DÜZENLENİYOR

Kerem bu duruma artık son vermek için Volkan'la harekete geçer. Ayşe için özel bir yemek düzenler.

KEREM GERÇEĞİ İTİRAF EDECEK Mİ?

Ayşe bu yemek için çok heyecanlıdır bütün duygularından emin akşam yemeğine gider. Kerem, kuğuyu yapanın kendisi olduğunu ve ilk aşkı olduğunu itiraf edebilecek midir?

CEYDA EVLİLİKTEKİ SIR PERDESİNİ ÇÖZECEK Mİ?

Kerem ve Ayşe henüz kendilerine bile itiraf edemedikleri duyguların içinde kaybolurken Hülya ikilinin peşine düşer. Ayşe'nin sarhoşken söylediklerini aklından çıkaramayan Hülya, Ceyda'dan da aldığı destekle bu evlilikteki sır perdesini çözecek midir?