Zalim İstanbul 16. yeni bölüm fragmanı yayında! Agah Bey, Ceren ve Neriman'ı köşkten kovuyor

Pazartesi günleri Kanal D ekranlarında izleyicisiyle buluşan Zalim İstanbul dizisinin yeni bölümünde yaşanan olaylar izleyicileri ekran başına kilitledi. Yeni bölümde Agah Bey, Ceren ve Neriman'ı köşkten kovuyor. Heyecan dolu sahneleriyle bölümün sona ermesinin ardından izleyiciler Zalim İstanbul 16. yeni bölüm fragmanını beklemeye başladı. İşte son bölümde yaşanan olaylar...

Giriş Tarihi 21 Ekim 2019, 23:28 Güncelleme 22 Ekim 2019, 01:15
Zalim İstanbul 16. yeni bölüm fragmanı yayında! Agah Bey, Ceren ve Neriman’ı köşkten kovuyor

İÇİNDEKİLER

Ekranların sevilen dizileri arasında yer alan Zalim İstanbul bu akşam saat 20.00'de izleyici karşısına çıktı. Zalim İstanbul'un yeni bölümünde yaşanan olaylar ortalığın iyice karışmasına neden oldu. Yeni bölümde Agah Bey'in aldığı kararlar çok konuşulacak. Bölümün bitmesinin ardından izleyiciler Zalim İstanbul 16. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusuna yanıt arıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

ZALİM İSTANBUL SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ceren ve Neriman, Agâh'ın adamları tarafından hızla köşkten çıkarılırken, Cemre ve Cenk ile burun buruna gelirler. Cemre ve Cenk'e köşkün kapıları açılmıştır. Ceren nereye gittiğini dahi bilmeden köşkten çıkarılırken, Cemre ve Cenk'in eve kabul edilişinin şokunu yaşar.

ŞENİZ AGAH'A HESAP VERİYOR

Cemre ve Cenk ise, en az Ceren kadar şaşkındır. Agah'ın bu kararının altında yatan nedenleri sorgularken işin altında Şeniz olmasından şüphelenirler. Ancak, Şeniz in gündemi Cemre ve Cenk'i göremeyecek kadar doludur. Şeniz, Agah'a hesap vermekle meşguldür.

CEREN VE NERİMAN İÇİN OYUN BİTİYOR

Ceren ve Neriman getirildikleri apartman dairesinde hayatlarının şokunu yaşarlar. Agah, Seher ve Şeniz'i bir anda karşılarında gören Ceren ve Neriman için oyun bitmiştir. Artık köşkün kapıları Ceren ve Neriman'a kapatılmıştır.

NEDİM VE AGAH İÇİN YENİ BAŞLANGIÇ

Nedim'in hayatında yepyeni bir sayfa açılırken, doktordan duydukları Agah ve Nedim için büyük bir başlangıç olacaktır.