Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 144. bölüm fragmanı: Boran da Behzat da masanın kuralları gereği öldürülecek!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 144. bölüm fragmanı izleyicide şok etkisi yarattı. Atv'nin reyting rekortmeni dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 144. yeni bölümde masada husumet artıyor. Meftunlar kendilerine yapılan saldırının Boran ve Behzat tarafından gerçekleştirildiğini masaya iletince Hızır kararı veriyor. Peki EDHO'da Boran ve Behzat ölecek mi? İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 144. bölüm fragmanı ve EDHO yeni bölümden ipuçları...

Giriş Tarihi 21 Ekim 2019, 12:06 Güncelleme 21 Ekim 2019, 16:13
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 144. bölüm fragmanı: Boran da Behzat da masanın kuralları gereği öldürülecek!

İÇİNDEKİLER

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 144. bölüm fragmanı yayınlandı. Atv'nin 5 sezondur izleyiciye aynı heyecanı yaşatan efsane dizisi EDHO'da ortalık iyice karışıyor. İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 144. bölüm fragmanı ve yeni bölümde yaşanacaklar...

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 144. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Hızır, her adımından haberdar olmak istediği Altan'ı takipte kalabilmek için Murat'ı köşeye sıkıştırır. Canına karşılık, Hızır'ın muhbirliğini yapmaya ikna olan Murat, Altan'ın hazırladığı tuzağı Çakırbeyliler'le paylaşsa da kaderinden kaçamaz. Kurulan oyunu anında fark eden Altan'ın vereceği karşılık ise Hızır'ın çok sevdiği bir dostu üzerinden olacaktır.

Ağabeyinin ölüm emrini verenlerden intikamını almak isteyen Behzat, yanına Boran'ı da alarak Meftunların yolunu tutmuştur. Hızır'ın onayını almadan Feyyaz'ı öldürmek için yola çıkan ikilinin onun yerine oğlu Dinçer'i vurması ise masayı karıştırır. Başlarına buyruk hareket ettikleri bu eylemi yaparken yeterince önlem almamaları da kolayca açığa çıkmalarına neden olacaktır. Masanın dokunulmazlık kuralını hiçe sayanların infazını isteme hakkına sahip olduğunu bilen Feyyaz ise bu hakkını sonuna kadar kullanacaktır.

EDHO SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hızır ve dostları, Altan'ın işbirlikçileriyle yaptığı plan sonucunda, düşmanın ablukası altında kalmışlardır. Haşmet ve Rafet'in vurulacağı bu hain tuzak, yaşanan çatışmayla sınırlı kalmaz.

ALTAN, ÇAKIRBEYLİLER'İ SORGUYA ALIYOR

Hızır'dan aldığı darbenin cevabını derhal vermek isteyen Altan, Çakırbeylileri istihbarat sorgusuna alacaktır. Ailesi ve sevdiklerinin canıyla tehdit edilen Hızır ve İlyas çok geçmeden salınırken Alparslan için kurtuluş o kadar kolay olmayacaktır.

MASADA ORTALIK KARIŞIYOR

Masanın kimi üyeleri merakla Çakırbeyliler'den gelecek iyi haberleri beklerken, kimi üyeleri de hastanede ölüm kalım savaşı vermektedir.

HAŞMET'E SUİKAST GİRİŞİMİ

Haşmet çatışmadan sağ salim kurtulmayı başarabilmiş olsa da düşmanları işlerini yarım bırakmamaya kararlıdır. En çok da Emine'yi sarsacak olan olay, Façalılar ile Meftunlar arasındaki kavganın da kızışmasına neden oldu.

ALTAN'DAN ALPARSLAN'A İŞKENCE

Altan, masadan istediklerini alana kadar Alparslan'a işkence edebileceğini, Hızır'a gönderdiği bir video ile kanıtlar. Hızır ise yeğeni için canı dahil ne gerekiyorsa vermeye hazırken, Alparslan'ı Ünal Kaplan kurtarır.