21 Ekim Pazartesi reyting sonuçları açıklandı mı? Çukur, Zalim İstanbul, Çocuk reyting sıralaması nedir?

Gündüz ve gece kuşağı yapımlarını yakından takip eden izleyiciler 21 Ekim Pazartesi reyting sonuçları hakkında araştırmalara başladı. 21 Ekim Pazartesi günü Show TV ekranlarında Çukur dizisi 72. bölümüyle, Kanal D'de Zalim İstanbul dizisi 15. bölümüyle ve Star TV'de Çocuk dizisi 6. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Peki, Çukur, Zalim İstanbul, Çocuk reyting sıralaması belli oldu mu?

Giriş Tarihi 22 Ekim 2019, 02:12 Güncelleme 22 Ekim 2019, 15:20
21 Ekim Pazartesi reyting sonuçları açıklandı mı? Çukur, Zalim İstanbul, Çocuk reyting sıralaması nedir?

İÇİNDEKİLER

Gün içinde ekranları başında dizi, film, program ve haberleri yakından takip eden izleyiciler reyting sonuçları hakkında araştırma yapıyor. 21 Ekim Pazartesi günü hangi dizi ya da programın birinci olduğu merak edilirken reyting sonuçları hakkında araştırmalar artış gösterdi. Peki, 21 Ekim Pazartesi reyting sonuçları açıklandı mı? Çukur, Zalim İstanbul, Çocuk reyting sıralaması nedir? İşte detaylar...

21 EKİM PAZARTESİ REYTİNG SONUÇLARI

AB REYTİNG SONUÇLARI


1-CUKUR SHOW TV
2- FATIH PORTAKAL ILE FOX ANA HABER FOX
3- YASAK ELMA FOX
4- YASAK ELMA (OZET) FOX
5- CUKUR (OZET) SHOW TV
6- MASTERCHEF TURKIYE TV8
7- ZALIM ISTANBUL KANAL D
8- ZALIM ISTANBUL (OZET) KANAL D
9- HAVA DURUMU KANAL D
10- COCUK STAR TV

TOTAL REYTİNG SONUÇLARI

1- CUKUR SHOW TV
2- FATIH PORTAKAL ILE FOX ANA HABER FOX
3- YASAK ELMA FOX
4- CUKUR (OZET) SHOW TV
5- YASAK ELMA (OZET) FOX
6- ZALIM ISTANBUL KANAL D
7- MUGE ANLI ILE TATLI SERT-ATV
8- MASTERCHEF TURKIYE TV8
9- SHOW ANA HABER SHOW TV
10-ZALIM ISTANBUL (OZET) KANAL D

REYTİNG NEDİR?

Reyting temel olarak hangi programın ve televizyon kanalının ne kadar izlendiğini ortaya çıkaran sistemin adıdır. Bu ölçümler belirli sayıdaki deneklerin televizyonlarına takılan cihazlar aracılığı ile gerçekleştirilir. Bu cihazların nerede ve kimde olduğu bilinmez. Son bilgilere göre yaklaşık 2200 evde reyting ölçüm cihazı olduğu biliniyor.

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yamaç'ın Çukur'a dönüşü büyük bir heyecan ve sevinçle karşılanacak. Akın, bu gelişme karşısında sakin kalmaya çalışırken yapacağı hamle merakla beklenecek. Cumali'nin Çizgili Kenan'dan aldığı intikam, sürpriz gelişmelere neden olurken, Yamaç tüm bu gelişmeler üzerine yeni bir plan belirlemek zorunda kalacak.

Bu planını gerçekleştirmek için Şenol'dan yardım isteyen Yamaç, kuracağı oyunla nefesleri kesecek. Hapishaneden çıkmak için gün sayan Koçovalılar, kendilerini hiç beklemedikleri bir tuzağın içinde bulacaklar.