Müslüm Gürses'in çocukluğunu oynayan Şahin Kendirci kimdir? Şahin Kendirci kaç yaşında, nerelidir?

Türk arabesk ve halk müziği sanatçısı Müslüm Gürses'in hayat hikayesini anlatan Müslüm filmi bu akşam televizyon ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor. Müslüm filminde çocukluğunu Şahin Kendirci canlandırıyor. Bu nedenle izleyiciler şimdi Müslüm Gürses'in çocukluğunu oynayan Şahin Kendirci kimdir sorusuna yanıt arıyor. Peki, Şahin Kendirci kaç yaşında, nerelidir? İşte hayatı...

Giriş Tarihi 18 Ekim 2019, 18:39 Güncelleme 18 Ekim 2019, 18:39
Müslüm Gürses’in çocukluğunu oynayan Şahin Kendirci kimdir? Şahin Kendirci kaç yaşında, nerelidir?

İÇİNDEKİLER

"Müslüm Baba" olarak bilinen ve milyonlarca vatandaş tarafından dinlenen Müslüm Gürses'in hayatını anlatan Müslüm filmi izleyicisiyle buluşuyor. Filmi ekranlarda gören izleyiciler Müslüm filmi hakkında araştırmalar yapıyor. Müslüm filminde Müslüm Gürses'in çocukluğuna Şahin Kendirci hayat veriyor. Peki, Şahin Kendirci kimdir? Şahin Kendirci kaç yaşında, nerelidir?

ŞAHİN KENDİRCİ KİMDİR?

Şahin Kendirci, 19 Nisan 2001 tarihinde Adana'da doğmuştur. Aslen Şanlıurfalı olan Kendirci, küçük yaşlardan beri müzikle ilgilenmiştir.

Kendirci bir yetenek yarışmasına katılmasının ardından popülerlik kazandı. Bu yarışmanın ardından 2014'de ses yarışmasına da katılmış ve yarışmayı kazanarak adından uzun süre söz ettirmiştir.

Yarışmanın ardından Burak Aksak'ın yazıp yönettiği 'Bana Masal Anlatma' filminde 'Tamirci Çırağı' rolü ile sinema dünyasına adım atan Kendirci filmde Hande Doğandemir, Fatih Artman, Cengiz Bozkurt ve Sadi Celil Cengiz ile birlikte rol almıştır.

26 Ekim 2018 tarihinde vizyona girecek olan ve başrollerinde Timuçin Esen ile Zerrin Tekindor'un olduğu Müslüm' filmide Müslüm Gürses'in küçüklüğünü canlandıran Şahin Kendirci, bu gelişmenin ardından basına konu olmaya devam etti.

MÜSLÜM FİLMİ KONUSU

Müslüm, arabesk müziğinin efsane ismi Müslüm Gürses'in hayat hikayesini beyaz perdeye taşıyor. Unutulmaz ses sanatçısının iniş ve çıkışlarla dolu yaşamının anlatıldığı filmde, Müslüm Gürses'in milyonları etkileyen müziğine, çocukluğundan ölümüne kadar geçen zamanda yaşamına etki eden kişilere, çok sevdiğini her fırsatta dile getirdiği eşi Muhterem Nur'a odaklanılıyor.