Gelinim Mutfakta kim elendi? 18 Ekim Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim oldu? İşte haftanın sonuçları

Kanal D'nin haftaiçi her gün saat 13.00'te izleyicisiyle buluşan Gelinim Mutfakta programında haftanın finalinde yaşanan olaylar merakla takip edildi. Haftanın final bölümü gününde Fatih Ürek'in sunuculuğunu yaptığı sevilen programda haftanın birincisinin kim olduğu ve yarışmaya hangi gelin ve kaynananın ismi merakla araştırılıyor. Peki, Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim oldu? 18 Ekim Gelinim Mutfakta'dan kim elendi?

Giriş Tarihi 18 Ekim 2019, 16:35 Güncelleme 18 Ekim 2019, 16:35
Gelinim Mutfakta kim elendi? 18 Ekim Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim oldu? İşte haftanın sonuçları

İÇİNDEKİLER

Gelinim Mutfakta programı izleyiciler tarafından büyük bir heyecanla takip ediliyor. Son bölümde Kübra, kimi tüyolaşırken yakaladığını söylemesi ortalığın karışmasına neden oldu. Şimdi izleyiciler haftanın final bölümünde birinci olan ismi ve kimin elendiğini merak ediyor. Peki, Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim oldu? 18 Ekim Gelinim Mutfakta'dan kim elendi? İşte programda yaşanan olaylar...

GELİNİM MUTFAKTA'DA KİM ELENDİ OLDU?

Gelinim Mutfakta'da hangi gelin ve kaynananın yarışmaya veda ettiği belli oldu. Gelin Kübra ve kaynanası Hatice Hanım yarışmaya veda etti.

GELİNİM MUTFAKTA HAFTANIN BİRİNCİSİ

Gelinim Mutfakta'da haftanın birincisi 76 puanla Elif oldu.

GEÇEN HAFTA GELİNİM MUTFAKTA'DA KİM ELENDİ, KİM BİRİNCİ OLDU?

Gelinim Mutfakta'da geçen haftanın finalinde Kıymet ve kayınvalidesi Nur Hanım kendi istekleriyle yarışmadan elendi. 11 Ekim tarihinde haftanın birincisi olup 5 altın bileziği almaya hak kazanan isim ise 62 puan toplayan Elif oldu.

HAFTANIN FİNALİNDE NELER OLACAK?

Dilek, getirdiği televizyon kumandasıyla diğer gelinleri sinir etmeyi başarıyor. Hatice Hanım, oğlundan gelen mesajla gözyaşlarına boğuluyor. Duygu, sesini yükselterek konuştuğu Hatice Hanımdan sert uyarı alıyor.

Dilek'in, kaynanası Fatma Hanıma bir bilezik vereğini söylemesi herkesi şaşırtıyor. Fatma Hanım, Dilek'in kendisine bir bilezik vereceğini duyunca ilginç bir tepki veriyor.

Kübra, gelin ve kaynanaları şaibe altına düşürecek bir konuşmaya şahit olduğundan bahsediyor. Duygu, kaynanası Aysel Hanımın diğer gelinini ön plana çıkarmasına bozuluyor.