Arka Sokaklar 528. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Rıza Baba Mesut'a yeni bir görev veriyor!

Bu akşam 527. bölümüyle izleyici karşısına çıkan Arka Sokaklar'da heyecan yine doruktaydı. Yeni bölümde Tinerci çocuklar olanı biteni Rafet’e anlatınca Rafet, İsmail’i umursamayıp kaçmaya başladı. Heyecan dolu bölümün sona ermesiyle birlikte izleyiciler Arka Sokaklar 528. bölüm fragmanını beklemeye başladı. İşte son bölümde yaşanan olaylar...

Giriş Tarihi 18 Ekim 2019, 22:59 Güncelleme 19 Ekim 2019, 18:39
Arka Sokaklar 528. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Rıza Baba Mesut’a yeni bir görev veriyor!

İÇİNDEKİLER

Cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D'de izleyicisiyle buluşan Arka Sokaklar'da ortalık iyice karışmaya başladı. Yeni bölümde Mesut ve Selin, Şükran'ın düğününe gitmeye hazırlanırken Rıza Baba, Mesut'a bir görev veriyor. Bölümün sona ermesinin ardından Arka Sokaklar 528. bölüm fragmanını beklenmeye başladı. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Adem'in anne ve babası perişan haldedir. Tunç'a da dikiş atılır. Tinerci çocuklar olanı biteni Rafet'e anlatınca Rafet, İsmail'i umursamayıp kaçmaya başlar. Tinerci çocuklardan biri Ezgi'yi rehin alır.

Tekin'in yeni dizi seti evlerine yakın bir mesafededir. Ailecek seti ziyaret ederler. Tekin'e öpüşme sahnesi yazılmıştır. Jennifer, Tekin'in öpüşme sahnesi olduğunu öğrenince şaşkınlığa uğrar.

Mesut ve Selin, Şükran'ın düğününe gitmeye hazırlanırken Rıza Baba, Mesut'a bir görev verir. Mesut, Sait'in cenazesine Bolu'ya gidecektir. Seray, Mesut'un yanına gelir ve alkollüdür. Beklenmedik bir an Mesut'u dudaklarından öpmeye başlar. Mazlum yaşananlara tanık olmuştur.

Fethi ve Efsun barda eğlenen iki gençtir. Polis bara baskın düzenler. Fethi polisleri görünce kaçmaya başlar. Efsun üzerinde uyuşturucuyla yakalanır. Efsun'un anne babası emniyete gelir ve çok üzülmüşlerdir. Fethi ve yancıları Nadir'in karşısındadır. Nadir, Fethi'nin başının polisle derde girdiğini öğrenince öfkeden deliye döner.

Vladimir Karaev, Rus mafyasının önde gelen isimlerindendir. Nadir'in ofisine gelir. Serpil de holdinge gelmektedir. Nadir ve Rus mafyası arasında sıkıntı büyür.