Afili Aşk 19. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kağıt kuğuyu gören Ayşe her şeyi anlıyor!

Çarşamba akşamları izleyici karşısına çıkan Afili Aşk dizisinin yeni bölümü izleyiciler tarafından büyük bir ilgiyle takip edildi. Yeni bölümde mahkeme boyunca bir hayli ter döken Kerem ve Ayşe ikilisi, hâkimin verdiği kararla adeta şok etkisi yaşıyor. Bölümün son bulmasıyla birlikte Afili Aşk 19. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusu merak edilmeye başlandı. İşte bu hafta dizide yaşanan olaylar...

Giriş Tarihi 16 Ekim 2019, 22:40 Güncelleme 16 Ekim 2019, 22:40
Afili Aşk 19. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kağıt kuğuyu gören Ayşe her şeyi anlıyor!

İÇİNDEKİLER

Çarşamba akşamı saat 20.00'de Afili Aşk dizisi yeni bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Yeni bölümde Ayşe ve Kerem'in bütün dengeleri alt üst olurken kulübede yaşayan yaşlı adam bulduğu kâğıttan kuğuyu eve yolluyor. İzleyiciler şimdi Afili Aşk 19. yeni bölüm fragmanını bekliyor. Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

AFİLİ AŞK SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Mahkeme boyunca bir hayli ter döken Kerem ve Ayşe ikilisi, hâkimin verdiği kararla adeta şok etkisi yaşar.

YAŞLI ADAM KAĞIT KUĞUYU EVE YOLLUYOR

Ayşe ve Kerem'in bütün dengeleri alt üst olurken kulübede yaşayan yaşlı adam bulduğu kâğıttan kuğuyu eve yollar. Ayşe bu kuğuyu görürse geçmişle ilgili büyük sır açığa çıkacaktır.

BÜYÜK BİR KAVGA YAŞANIYOR

Diğer yandan Muhsin ve Yelda'nın arasında büyük bir yanlış anlaşılma olur. Büyük bir kavga patlak verir. Tabii ki bundan en çok etkilenen yine Kerem'dir. Kerem bu yanlış anlaşılmayı düzeltmek isterken, bu durumu daha da karıştıracaktır.

SÜRPRİZ HAMLE

Ayşe, Kerem'in herkesin içinde yapacağı yanlış bir kararı engellemek için sürpriz bir hamle yapar. Kâğıt kuğu ise herkesin kaderini değiştireceği ana doğru elden ele gezmektedir.