ATV Kuruluş Osman 1. bölüm fragmanı: Müjde verildi! 2019 Kuruluş Osman yeni sezon ne zaman başlıyor?

Kuruluş Osman'ın 1. bölümü heyecanla bekleniyor. Atv ekranlarında yayınlanacak Kuruluş Osman'ın 1. bölüm fragmanı yayınlandı. Hem ülkemizde hem de dünyanın birçok ülkesinde heyecanla beklenen fragman büyük ilgi gördü. Osman Gazi'ye iktidar ve cihan devleti müjdesinin verildiği tanıtım izleyiciyi ekran başına kilitledi. Peki, 2019 Kuruluş Osman yeni sezon ne zaman başlıyor?

Giriş Tarihi 15 Ekim 2019, 12:04 Güncelleme 15 Ekim 2019, 12:04
ATV Kuruluş Osman 1. bölüm fragmanı: Müjde verildi! 2019 Kuruluş Osman yeni sezon ne zaman başlıyor?

İÇİNDEKİLER

Kuruluş Osman ne zaman başlıyor? 5 sezon boyunca TRT 1'de ekranlara gelen Diriliş Ertuğrul'un devamı olarak izleyici karşısına çıkacak Kuruluş Osman dizisi için geri sayım başladı. Burak Özçivit'in Osman Bey karakterine hayat vereceği dizinin ilk tanıtımı büyük beğeni topladı. Dizinin ilk bölümü heyecanla bekleniyor. Peki, 2019 Kuruluş Osman yeni sezon ne zaman başlıyor? İşte Kuruluş Osman 1. bölüm fragmanı...

KURULUŞ OSMAN 1. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Merakla beklenen Kuruluş Osman'ın tanıtımı 'Çok Yakında' başlığıyla seyircinin beğenisine sunuldu. Kuruluş Osman'ın ekim ayının ortalarına doğru başlaması bekleniyor. Kuruluş Osman'ın 1. sezon yayın tarihi belli olduğunda haberimizin içeriğinde yer alacak.

İşte Kuruluş Osman 1. bölüm fragmanı:

O SÖZLER TANITIMA DAMGA VURDU

Osman Bey'e hayat veren dizinin başrol oyuncusu Burak Özçivit'in tanıtımdaki performansı çok beğenilirken Şeyh Edebali'nin Osman Bey'e müjde ve nasihat olan sözleri tanıtıma damga vurdu.

İşte o sözler:

"Ey Oğul! Unutma! Yolumuz; ezelden ebede kadardır. Gayemiz; gönüller yapmaktır. Davamız; kul olmaktır", "Ey Oğul! Hilalin gölgesinde adalet ol. Merhamet ol. Derman ol. Gazi ol. Devlet ol" ve "Ey Oğul! Millete bey olasın. Mazlumlara Fatih olasın. Zalimlere Yavuz olasın. Diyarlara Süleyman olasın. Devleti ebed müddet olasın" sosyal medyada kısa sürede yayıldı.

İKTİDAR VE CİHAN DEVLETİ MÜJDESİ

Kuruluş Osman'ın ilk tanıtımında;

Osman Bey sisler arasından atıyla babası Ertuğrul Bey'in otağına gelir ve kararlı biçimde bey otağına yürür.

Otağın kapısını açmasıyla ışık huzmeleri arasında sahibini bekleyen tahtı görür. Tahtın üzerinde sancak, pusat ve rahnenin üzerinde Kur'an'ı Kerim vardır. Kur'an-ı Kerim'de Fetih Suresi sayfası açıktır. Osman, tahta doğru hareket ettikçe yer sarsılır. Dış sesteki Şeyh Edebali, ona iktidarı kuracağı cihan devletini müjdeler ve beylik öğütleri verir. Osman'ın göğsünde kuracağı ve nesli tarafından dünyaya yayılacak olan cihan devletini temsil eden çınar ağacı belirir. Diz çöken ve başını göğe çeviren Osman Bey, hilali görüp Allah'a teslim olur. Tahta tekrar baktığında ise taht boştur. Sancak, pusat ve Kur'an-ı Kerim, Osman'ın gönlüne işlenmiştir.

MİLYONLARCA İZLENME, BEĞENİ VE YORUM

Osman Bey'e hayat veren dizinin başrol oyuncusu Burak Özçivit'in tanıtımdaki performansı çok beğenilirken Şeyh Edebali'nin Osman Bey'e müjde ve nasihat olan sözleri "Ey Oğul! Unutma! Yolumuz; ezelden ebede kadardır. Gayemiz; gönüller yapmaktır. Davamız; kul olmaktır", "Ey Oğul! Hilalin gölgesinde adalet ol. Merhamet ol. Derman ol. Gazi ol. Devlet ol" ve "Ey Oğul! Millete bey olasın. Mazlumlara Fatih olasın. Zalimlere Yavuz olasın. Diyarlara Süleyman olasın. Devleti ebed müddet olasın" sosyal medyada kısa sürede yayıldı.